Vera Kızlar şimdi doktordan çıktık da 36 haftalık 2900 dedi kilosuna netten baktığım da biraz fazla geldi sizinkilerin kilosu nasıldı 🙈 ayy 40 ı doldurursa 4 ü geçer diye korkuyorum
Roseyaman Vera benimde bugün kontrol var.34+5 te 2800 dü bugün 35+3 bakalım kaç tane oldu bizim yaramaz minnoş🥰
Gulcanhazan Vera maşallah canım benim Rabbim saglıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🤲🥰 bizimkide 35+5 günlük 2700 kilosu🙈🙈
MelikeHayrunnisa Vera 38.haftada 4130gr görünüyordu oğlum 39.haftada 3800 doğdu. Çokta kesin değil ultrason aletleri
Huzurlu MelikeHayrunnisa iste sezeryan oldukdan sonra is isten gecmis oluyo 😔4 kilo die sezeryana alirlar ama normale uygun olmasi can sikici olur
Ssunal Vera bende 36+1 de 3100 dedi ama . Yanilma payi vs de oluyormus . Zayif olmasında bu kilolar bize uyar dedi doktorum
Fison Vera bugün gittim doktora devlette 36 haftalık görünen bebek özelde 35 çıktı doktor 2545 dedi kilosu için iyi dedi
Lylaalp Vera maşallah bnm ogluşum küçük herhalde 35+1 deyiz 2500 gr çıktı kilosu küçük kilo alması için neler yapmam gerek?
Eymnm Lylaalp hiç küçük değil canım hiç kıyaslama iri bebek iyi değil bence bende dün 35+1 dim 2549 geldi gayet normal dedi doktor ne önde ne geride dedi sağlıklı olsunlarda boşver bence kiloyu🤗🤗
seyda38 Vera massallah canım nasıl besleniyorsun ben 27 haftaligim 800 grm doktor geride 1 hafta dedi banada yardımcı olurmusun nasıl besleniyorsun
Vera seyda38 kilosu hep 2 hafta gerideydi canım doktor balık yağı vitamin vs başladı baya kullandım geri gidiyorsa vermesi lazım diye biliyorum
Elifee seyda38 baya fark var biz 28 de gittik 1500 geldi bu beslenmeden çok değil eşiyle alakalı diyorlar ama bilmiyorum
Esraesra Vera 41. Haftada iki farklı doktor 3600 dedi ve 3060 gram doğdu kızım çok da sağlıklı değil bence ultrason kilosu