hilalaselll4 mamacita7 Allahım inşallah en kısa ve en güzel şekilde sana hamilelik nasip etsin 💗hiç korkma ben de korkmuştum çok şükür iyiyiz hatta bugün görüş günümüzdü 🤭kaç haftalık kürtaj oldun
senaok csknbahar düşükten sonraki hamilelikte korktunuzmu tekrar olucak diye şubatta düşük yaşadım şuan yine hamileyim korkuyorum Allahım korusun
hilalaselll4 senaok canım ben regl görmeden hemen hamile kaldım ve şu an 17+3 olduk bile 🧿💗ben de aşırı korkuyordum belim ve kasıklarım ağrıdığında düşük yapacağımı düşünürdüm tekrar
senaok hilalaselll4 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şubatta kürtaj oldum şuan hamileyim korkuyorum hamilelğiniz nasıl ilerliyor
senaok hilalaselll4 tekrar aynı şeyleri yaşamaktan dolayı Allah korusun çünkü düşük 2 bucuk ay önce ve sebebini bilmiyorum ilk gebeliğimdi dr lar olabilir ilk gebeliklerde dediler araştırılmadı
hilalaselll4 senaok zaten düşükten hemen sonra kolay kalınıyormuş vücut hazır olduğu için ve çoğunlukla sağlıklı oluyormus çok araştırdım sonra karar verdim