Nurhyat01 Kızlar 16 ocakta sabah nişanım geldi ara ara yalanci sancı olmaya başladı ama hala gerçek doğum sancısına dönüşmedi ben hala egzersizlere devam ediyorum ama tecrübesi olan var mı
gulsuakman Nurhyat01 üç gün önce geldi nişanım bende beklemedeyim, dediğiniz gibi egzersizlere devam 🤷🏻♀️
anonim51 Nurhyat01 canım nişan nasıl oluyor doktor bana alttan baktı açılman var mı diye ondan sonra eve geline peçete koymuştum kahverengi pıhtı gbi koyu renkli kan gelmiş sizinki nasıldı
Nurhyat01 Fatmaaz kendi sancıniz mi başladı ben de onu bekliyorum ama bazı hamilelerde 2 hafta sonra da gelebilirmiş
Fatmaaz nadisss_50 doğumum 39+6da gerçekleşmişti Şimdi de 16 haftalık hamileyim inşallah buda kolay olur
1kovakizi Nurhyat01 yapıyorum yapmaz mıyım işe yaramadı malesef her şeyi deniyorum ben ama bebek gelmek istemedi mi olmuyor
Nurhyat01 anonim51 ben de bilmiyorum 🤷♀️ internetten baktığımda 1 gün sonra da başlıyormuş 3 gün sonra da 1-2 hafta sonra da herkesin farkliymis benim de 8 gün oldu bekliyorum başlamasını yürüyüş egzersiz felan yapıyorum
erkekannesi__ 38+5 teyim . 2-3 gündür böyle yoğun kıvamlı açık renk akıntı geliyo . Genelde kanlı yada kahve rengi deniyo ama Buda nişan olabilir mi . Hatta dün öksürürken bianda geldi hissettim hemen tuvalete gittim akıntıymış.
gulsuakman erkekannesi__ evet o da nişan oluyormuş, ama içinde kan pıhtısı varsa doğum bir tık daha yakın oluyormuş diye okudum