arven000 istanbuldabiizmirli hamile değilim ama söylemek istiyorum Kruvasan böyle bol çikolata dolgulu :(( youtube da sürekli önüme düşüyor mersinde yeni açılan çok canım istiyor🥹🥹🥹
arven000 istanbuldabiizmirli istanbulda var mı bildiğiniz güzel yapan bir yer?? Diyetteyim hedefe ulaşınca direkt gidip yemem lazım
usenmedimyaptimbirvelet istanbuldabiizmirli sushi yemiştim dayanamadım ama hamileyken o kadar sakınmıyorum ya her şeyden yedim, ciğerine kadar… Emzirme dönemi daha kötü asıl o zaman bi şey yiyemiyosun yok gazıydı yok alerjisiydi amaan 💆🏻♀️
istanbuldabiizmirli usenmedimyaptimbirvelet ben İzmirliyim ve söğüş için yatıya giderim, midyeye ölürüm ama eşim polis gibi göz açtırmıyor🥹😒Kokoreç diyorum yok, sosisli goralı diyorum yok.. Bakmayın ben aslında açım😜😜 Sushiyi de çok güzel yaparım ama o da bana uzak, geçen hafta füme somon yememe izin verdi şok oldum. Artık acıdı heralde bana.. Emzirme döneminde ne olur devam bunlara demesinler, küserim😋😋
istanbuldabiizmirli arven000 İstanbul da yok ama İzmir e yolunuz düşerse var, memleketçiyim yaa ben🥳🥳🤩 ben alıp gelirim siz bende yersiniz🩷🙏🏻
Cicilininkini istanbuldabiizmirli yatamıyorum artık bende karnım aşırı büyüdü son 1hafta içinde hiç bişey canım istemedi baklava dısında herseyi isteksiz mecburiyetten yiyorum yedigim seylerde baharatsız seyler oluyor genellikle benim de
istanbuldabiizmirli Cicilininkini ben de anlamadım sanki son haftada içimdeki topu biraz daha şişirdiler. Uyku yok, sızma halleri var. İflas bayrağını çekip uyuyakalıyor gibi vücudum. İzne çıkınca uyurum diyordum ama o da sanki hayallerde kalacak gibi. Doğurmayı çok istedim şu önüm bir açılsın da sırtüstü yatabileyim, rahat nefes alabileyim diye ben de😒
busrabaskal istanbuldabiizmirli belki garip gelecek ama ilk kızımda mumbar aşermiştim hemde kendim yaptım temizledim o derecede.7 haftalık hamileymişim meğer mumbar aşırı canım istiyordu ondanmış
istanbuldabiizmirli busrabaskal hiç yemedim, hiç tadını bilmem ben de 😌 bölgesel yerel lezzetler ya ondan sanırım, Egeli olarak ben midye-söğüş-kokoreç-deniz mahsülleri aşerdim, %90 ına da 8 aydır uzagım 🥹🥹kendimi vurdum tatlıya sütlaca🙂😍
Cicilininkini istanbuldabiizmirli aynen öyle gercekten karnım bana batıyor oturamıyorsun bile düzgün rahat edemiyorsun sıgamıyorsun gibi bulundugun geniş alana o derece cuma günü gidip gün alcam nasipse insallah hayırlısıyla bi dogsaydı saglıkla kavussaydım bende diyorum gercekten cok zorlanır oldum 😇😇
dilosunuz istanbuldabiizmirli ankaradayim ve neresi iyi yapıyor inanın bilmiyorum her yerde de yenmez malum 😁 bilen varsa söylesin kizlar yahu 🙂↕️
istanbuldabiizmirli denizz57 yaa tabi dimi sizin de et krizleriniz geliyodur😊😊sağlıkla gelsin yakışıklı🙏🏻🧿
istanbuldabiizmirli busrabaskal vallaha eşime pişmiş diyorum yok sakatat diye asla diyor. Çocuk bi doğsun sabahlara kadar gezicem serseri serseri sokak lezzetleri peşinde😂😂😂
3bebekliannee istanbuldabiizmirli 3.gebeliğim 3ünde de hiç tatlı aşermedim normal hayatımda da tatlı manyağı biri değilim kadın olarak bu konuda kendimden şüphe ediyorum zaten bazen 🙈😅 hep ekşi acı tuzlu şeylerle besleniyorum tatlı da yiyorum ama olmasa da olur benim için
istanbuldabiizmirli 3bebekliannee ay benim tam tersimsiniz o haldee, tatlı yemeden yaşadığımı anlamıyorum ben de, meyve, bal&kaymak, tatlılar, şekerli kuruyemişler, hepsine çook okeyimmm🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ugur_bocegi istanbuldabiizmirli gebelik şekeri çıktığı için çok sağlıklı besleniyorum diyet yapıyorum zor gebe iken ama geçici bir süreç sanırım bende doğumdan sonra herşeyi yiyip kilo alacağım 😀
istanbuldabiizmirli ugur_bocegi evet evet sabredin, aynen devam🙏🏻🙏🏻bebiş gelsin sonra istediğiniz gibi masayı donatın, hepsinden rahat rahat yersiniz🧿🫶🏻🧿
bohembircadi ugur_bocegi Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi… Gebelik şekeri çıktı hem de 6. haftada. Sürekli doğumdan sonra yiyeceğim şeylerin hayalini kuruyorum 🙈 Ben de diyorum yicem kilo alırsam alırım sonra verilir 🙈