irem_54 3 denemem olacak taze transfer yapıldı 5. Gün çift embriyo ikisinin kalitesi de 5ab sizce nasıl
Bykessra irem_54 bu konuda bilgim yok ama dua etmek için yazdım inşallah güzel haberler alırsın sağlıklı hayırlı bi evladın olur 🤲
busrasya2334 irem_54 5ab transferim tutmuştu çok şükür hatta tek yumurta ikizi oldu bölünüp 💕 kaliteleri iyi tabii ki geriye sabırla beklemek kalıyor ki en zoru kısmı da beklemek 🙈☘️
Budiss_Moms irem_54 kalitesi çok güzel aynı kalitede oğlum oldu şükür 😌şimdi 4bc kalite ikinci transferim yapıldı bu da pozitif çok şükür 🤲darısı sizin başınıza inşaAllah 🤲🤲
busrasya2334 irem_54 umut her zaman var olsun ben bu da olmayacak zaten gittiğim transferden olumlu sonuç aldım darısı size inşallah 🙏🏻
irem_54 @"Selenay147 hayır yapmadım 10 gün cumartesi sabahı gidip direk kab vereceğim kendimi strese sokmak istemiyorum
irem_54 Kızlar merhaba transferin 7 günü iki kere bayıldım en son ambulans çağırdık tansiyon şeker ekg iyi geldi kan versen çıkmaz diye hastaneye götürmediler sizce neden olmuştur