Cukulutalisalep winnie_the_pooh emzirme örtüleri var. Her zaman içeri gidemezsin bence. Bende öyle diyordum ama doğumdan sonra öyle olmadı
happybusey Busyusad bencede en mantıklısı mahrem sonuçta ulu orta açanlar da var olabilir ama herkes rahat edicek diye bişey yok yani
winnie_the_pooh Gokturkmom_ peki bu hep böyle mi devam etti bir süre sonra sizin çekingenliğiniz geçti mi
Gokturkmom_ winnie_the_pooh Hep böyle devam etti ,yine kimsenin yanında emzirmedim ya da örtü kullandım ,sırtımı döndüm vs vs
Havin49_ winnie_the_pooh ben hiç sıkıntı yapmadım sırtımı onlara dönüp emziriyordum kimsede mememi görmedi
winnie_the_pooh Havin49_ sıtımı dönmeyi de düşündüm sanki siz görmeyin der gibi olan dimi? Öf çok takıntılıyım yaaa sürekli onlar ne der diye düşünüyorum. Yanlarında emzirmezsem ayıp olacak gibi geliyor. Herkes emziriypr ben neden emzirmşyorum derler mi
Ozgemlym winnie_the_pooh valla bize destek için geldiler 2 ay gurbetteyiz 1 ay bitti burda olmalarından rahatsız değilim çok destekler . Ama normalde aynı evde yaşasak çok zor tabi 2 sene emzirdiğimi düşününce 🥰
Havin49_ winnie_the_pooh ohooo daha şimdiden böyle düşünürsen yıpranırsın ama insan bebek ağlamasın diye şak diye çıkarıp veriyor çünkü mecbur kalıyorsun
Petibor Kendim bebeği de alır giderim başka yere, altını değiştirirken de emzirirken de. İnsanların mahremiyet yoksunu zihinleriyle uğraşamam.
0Berfin0 winnie_the_pooh aynen öyle valla. Aslında dert meme fala falan değil sütün geliyor mu bebek iyi emiyor mu hemen kıyas yapacaklar
tugceesnygt winnie_the_pooh vala bende boyle diye diye cocuk memeden soğudu ve hic ağzına almadi 2. Ye hamileyim vala yolda sokakta otobüste heryerde emzircem çek ustune örtüyü emzir nolcak sanki bosver onların utanması lazım kız rahat rahat emzirsin diye