miniminnacikk NİSAN koyacağız 🌸🩷 eşimle tanıştığımız ve sevgili olduğumuz ay 🤲🏼 hem baharın gelişi tazelenme bizi yansıtıyor olarak düşündük 🌸 ikinci bi isim de düşünüyoruz ama bulamadık geldik 33. Haftaya bide 🤗😅
carolina07 miniminnacikk benim kuzenim de bu ismi koymuş yanına da kendi adını koymuş ikinci isim olarak
eemira seymosss_ erkek olursa ikizlerime mahir ve …düşünüyorum😁 Taha ve Talha olabilir Kız ise inci - İpek İnci - mercan şimdilik bunları bulduk 😊
semosderler2 seymosss_ oğlum olacak benim aklımda hiç bir isim yok eşim metehan ve Alparslan düşünüyor kızım meteyanı seçti bakalım 😂
nilperab P16 ay ben birilerinin ismini koyma işini hiç sevmıorum ve mantıklı bulmuorumda cnm.isim hakkı bnce annenin
sinemysbaby P16 nermin çok aşır yaşlı ismi gibi asla koymazdım ben Büyükerin ismini koyunca ne oluyormuş ne alaka saçma geldi bana
melike__41 seymosss_ ben de kız olursa eflin nare koymak işitiyorum Erkek de poyraz çok hoşuma gidiyor ama sizce poyrazın yanına ne yakışır
beti__ Şu an 9 haftalık hamileyim çok erken ama kızım olursa Efnan Rana, oğlum olursa Zeyd Efe koymak istiyoruz hayırlısı bakalım