seymosss_ cnsskry ay afra da güzel isim bende erkek hissediyorum ama kız olacağını düşünüyorum kızım olursa masal düşünüyorum
P16 seymosss_ kızım olacak ben Ceylin istiyorum eşim kayınvalidemin adını istiyor o da Nermin. İkimizin de dediği olmasın madem Aylin olsun diyorum kabul ettiremedim bir türlü çok istiyor ama benim de hiç içime sinmiyor 🥺büyük ismi sonuçta Nermin
seymosss_ P16 haklısın canım içine sinen bir isim olması lazım 9 ay taşıyan da sensin kusura bakmasınlar
nilperab P16 ay ben birilerinin ismini koyma işini hiç sevmıorum ve mantıklı bulmuorumda cnm.isim hakkı bnce annenin
sinemysbaby P16 nermin çok aşır yaşlı ismi gibi asla koymazdım ben Büyükerin ismini koyunca ne oluyormuş ne alaka saçma geldi bana
melisa332_ P16 bende ceylin istiyordum sürekli “ceyliiin kızım gel buraya” diyordum 😄bebeğimin erkek oldunu öğrenene kadar ahhshsjs Muhammet Eren düşünüyorum 🩵
istanbuldabiizmirli seymosss_ kızım olacak Alba koyacagım, oğlum olsa da Milan koyacaktım. İtalyan bir kocam var çünkü❣️😉❣️