busrax_ adatuna senin silik gebelik testi paylaştığın zamanı hatırlıyorum sanırım doğum da yaptın zaman çok hızlı geçiyor 🥹
donovan26 busrax_ reglim gecikmişti 10 gün kadar her gün yaptım negatif çıktı kan verip kanda çıktığında da eve gelip yaptığımda negatifti gebelik testi 😅 6. Haftadan sonra gördüm ben pozitifi bazen geç olabiliyor kan vermek daha sağlıklı sonuç
suzii_190 donovan26 bir şey dicem 24 aralıkta regl oldum 29 aralıkta regl bitti .1 ocakta birliktelik oldu şuan 25 ocak test yaptım negatif ama yinede yazım dedim sizce olr mu pozitif
donovan26 suzii_190 benim kanda betahcg değeri varken de negatif çıktı sonuç olarak hamileyim ama siz de bir kan baktırın bence sağlıj ocağında 5 dkda bakıyolar
yldzata donovan26 sağlık ocağında gebelik için baktırmak istiyorum dersek hemen kan alırlarmı ? Belirli saatleri var mı acaba? Bilgi verebilir misiniz çok teşekkür ederim ☺️
donovan26 yldzata sabah erken saatlerde kan alımı yapıyor sağlık ocakları, öğlen vakti hastaneye gidiyor sonuçlar aynı gün de e-nabızda görüyorsunuz. Erken saatte giderseniz beta hcg bakar doktorunuz 🥰
rumeysakulg Adetime 2 gün kala test yaptım 2 tane pozitif gördüm 1 gün gecikmede kan verdim 271 çıktı 6 gün sonra tekrar test vedim 2300 çıktı
nevinbulyaman @busrax_ hiç bir belirtin yoktu dpo 9 da çok silik ile öğrendi 3 ayrı test 3 ayrı marka hepsi silikti sizide görüyorum bayadır umarım hayalleriniz gerçek olur Rabbim kucağınızı boş bırakmasın🙏🌸
busrax_ nevinbulyaman ay çok teşekkür ederim inşalllah bu ay güzel haber alırım da onu paylaşırım bu kez🥹🥹💖