busrax_ geçen cuma cumartesi lh testi pik oldu pazar silikleşti bugün test yaptım negatif 6 dpo siz en erken ne zaman çift çizgi gördünüz?
yagmurandrmk busrax_ uzun zamandır bekliyorsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin dediklerin hakkında bir bilgim yok ama bilenler yazarlar üste çıksın Rabbim gönlündekini ömrüne hayırlı şekilde nasip etsin 🤲♥️
damla6565 busrax_ ben âdete 3 gün kala yaptım çok aşırı silik çıktı tam adet günü beta verdim 103 civarında gelmişti yani en erken 12 dpoda erken gebelik testi yapabilirsin ☺️
gebebayan Canım benim daha regl a 10 gün vardı göğüslerimde hasssiyet ve midemde asiri gaz olunca şüphelendim yaptım erken gebelik testinde silik ama belli şekilde göründü hep . Doktora gittim kan verdim net çıktı çok şükür
Edmr97 damla6565 ben 12 depoda yaptım negatif sence 13 14 de yapmalı mıyım yoksa beklemelimiyim adetime 2 gün var
busrax_ Sevgiiss ben diğer gebeliğimde en erken çatlamadan 10 gün sonra öğrenmiştim öncesinde hiç test yapmamıştım bugün yapayım dedim negatif çıktı inşallah pozitife döner