ikincibebek2 Uygulamaya göre 99 ama sezeyan olacagim için 85 gün kaldı Doğumum olacak ama hiç bu kadar zorlanmamıştım Çok sancılı bı süreç ve aşırı derece de kilo aldım Daha şimdiden yerimden kalkamıyorum 25+6 haftalık olduk 20 kilo aldım şu ana kadar Sadece ben mi böyleyim kızlar Bı ses verin hele🤗
yagmurandrmk ikincibebek2 son 43 🫣 +14 kilo yalancı sancı her gün muhakkak var ilk gebelik sonunu düşünen kahraman olamaz cesaretiyle doğum korkusuz yola devam hiç korku yok doğumla alakalı ama acaba bakabilecek miyim diye korkmuyor değilim yeni bir insan olacak evde sorumluluğu daha çok psikolojik baskı yapmaya başladı hakkımda hayırlısı olsun 🤲❤️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲♥️
nursinger Benim de son 99 :) ilk bebeğimizi bekliyoruz 🙈 ben o kadar kilo almadım ama zaten fazla kiloyla hamile kalmıştım. 74 kg ile 5 haftalıkken öğrendik. Şimdi 25+6 da 80-81 arası değişiyor kilom ☺️
ikincibebek2 nursinger sağlıkla gelsin minnoşlar 🤗 ben bütün hamileliklerimde hep çok kilo aldım ama bu kez kendimce dikkat etmeme rağmen alınca üzdü 🫠
ikincibebek2 eriksuyu hamilelik boyunca 20 kilo aldıysan iyi 😁 benim daha 2.5 ayım var sanırım bı 10 kilo daha alırım gibi İnşallah almam da🥲
ikincibebek2 eriksuyu amaaannn aynı sayılırız kız 😆 inşallah bizim değil sadece bebeklerimizin kilo alacağı son 2 ayımız olur 🥰
sinemeylem Son 91 gün kaldı:) bende şimdiye kadar 10 kilo aldım ama doğuma kadar 6 7 kilo daha alırım. Doktorum çok fazla aldın dedi
ikincibebek2 sinemeylem benim için günler sanki hiç geçmiyor 🫠 tamam 2li rakamlara düştük ama daha 3 ay var yaaa😆
ikincibebek2 yagmurandrmk yiaaa ne güzel senin ki az kalmış bende o günlere ulaşırsam doğum iznine çıkarım zaman belki daha hızlı geçer o zaman ☺️ Hiç tereddüt etme bu düşüncelere kapılan herkes bence çok iyi bı anne olur Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤗
yagmurandrmk ikincibebek2 Allah razı olsun teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲 ama bu haftalar sıcak ve daha ağır her vakti özel hamileliğin keyfini çıkartın 🤞 bir daha hamile olsak bile aynı duygular olmayacak çünkü bebekler farklı 🫠 her biri kendine özeller tadını çıkart bu günler sizlere de illaki gelecek Allah’ın izniyle 🤲