Adada Mrb herkese. Lütfen cvp yazın 2 gündür doğumhanedeyim. Enfeksiyonum yok çok şükür iğne ve antibiotik vuruluyorum kan sulandırıcı vs. Kanamam vardı durdu, suyum geliyor test yaptılar 2 çizgi çıktı. Sizce beni kaö hün kaç hafta bekletir ? Deneyimli yazsın ltfen
babyshark__ Adada kaç haftalık hamilesin canım benim doğum sancilarim baslamisti 2gece tuttular ben kendim imza attım çıktım hastane şartları çok kötüydü daha 3 4 gün tutucaklardi ama çok şükür durmuştu sancılar ilaçla durdurdular 3cm açıklık olmuştu ama tabi benim suyum gelmiyordu 32.haftadaydim evde yatarak 38e kadar geldim doğum yaptim
anon123 Benim enfeksiyonum da var. Serum, hap, ciğer geliştirici iğne derken günüm böyle geçiyor. Suyum da gelmeye devam ediyor. Doktorum hastanede yatacağın gün sayısı belirsiz bebeği içeride tutmaya çalışacağız tutabildiğimiz kadar dedi
Adada anon123 hm enfeksşyon varsa kalırsınız ben de yok ama suyum sızıyor chatgptye yazdım 4 hafta bile tutabiliyorlarmış
Adada babyshark__ 29 +4 hafta ama gelişim geriliği var dedi suyum nerdeyse bitmiş beni göndermez guvenli olmaz bence sizin suyunuz iyiyse göndermişttr
anon123 Adada dünden bugüne düşmüş enfeksiyonum da serum sayesinde muhtemelen. Pazartesiye kadar böyle devam etsin bakalım stabil devam ederse eve çıkmak istiyorum diyeceğim
Adada anon123 bana da az önce doktor gittiği kadar takio edicez dedi yani ben daha bıradayım sanırım 😔