ilay55800 Kızlar 14 Ocak yumurtlama gunumdu bat 28 olcak 3 gündür aşırı kaşık ağrım ve bel ağrım var ne zaman test yapsam çıkar ?
ezgickm ilay55800 test yapabilirsin aslında emin olayım dersen geçmesini bekle ama heyecanla seversen ki ben asla duramam🤣🤣 yumurtlama üstünden 10 gün geçmiş sonuç verebilir testin
ilay55800 Hayal kırıklığına ugramak istemiyorummmm merak ediyorum aşırı ama içimden bir ses de bekle diyor😀
dilanbarlik Ben regl olucam sandım, tam olarak öyle bir sancı vurdu 2-3 gün. Sonra bir kaç gün gecikince test yapmıştım. Aslında döngün biraz gecikince yapman daha mantıklı, Hcg belli bir seviyeye ulaşmadan testler çok doğru sonuç vermeyebilir
ilay55800 Evet Regl olacakmışım gibi hissediyorum her an ama sanki bu ay ki ağrı diğer aylardan farklı gibi geldi içime bir şüphe düştü
vildanorak sedatsdmr6 benimkinde sizinle birebir aynı test yaparsanız sonuç ne çıkarsa söyler misiniz
ilay55800 @hilalaselll4 Regl belirtilerim ile aynıydı her an olacak gibiydim farklı olarak kasıklarım da batma, değişik elektrik çarpması diye tanımlayanları şuan anladım garip bi his vardı.:)
hilalaselll4 ilay55800 hayır aşkım bugünü saymazsak 6 gün kaldı halsizlik uyku baş ağrısı eklemlerim ağrıyor kasık ve bel ağrısı sıcaklık basıyor