rabis99 Arkadaşlar 37 haftanın içindeyim sırtım çok ağrıyor bu 2 gündür karın içinde sertleşme var bacaklarım o kadar çok ağrıyorr ki vajina bölgemde bile ağrı var sizde durumlar nasıll böyle olan var mıı geceleri uyutmuyor uykudan uyandırıyor bu ağrılar
2bebekbiranne55 rabis99 35 haftalığım benimde ağrıyo mu sancıyor mu bilemiyorum 2. Gebelik gün içinde ayakta kaldığım için mi bebek geceleri zorluyor anlamadım ilk gebeliğim de hiç böyle değildi 3 gündür geceleri migrenim hafif şekilde tutuyor parolamla geçirmeye çalışıyorum bakalım daha 3.5 haftam var ama nasıl sonlanır hayırlısı olsun hakkımızda
Seloloo rabis99 belime bıçak saplanıyor sanki 5 dk otursam bile. Uyurken sağa sola dönmek eziyet resmen. Yürürken bacaklarım kasılıyor, kasık ağrımın şiddeti aşırı fazla. Bebiş beni fazla zorluyor son 10 gün inşallah 🥹🥰
rabis99 2bebekbiranne55 benimde aynı şekilde 2. Gebelik ilkinde bende hiç böyle şeyler yaşamadım şuan bile sırtım bacaklarım çok kötü ağrıyor bacağımı kaldırmaya korkuyorum acıdan yatakta dönüp dönüp duruyorum sırtımdan doğumla alakası var mı hiç bilmiyorum ilki suniyleydi ve hiç böyle şeyler yaşamadım
rabis99 Seloloo belimin ağrısını öyle çok hissetmiyorum ama bacaklarım kopucak adam atmaya korkuyorum bir anda boşluk yapıp düşücem diye hiç güç yok