plnkrc kizinaasikanne maşallah maşallah 🧿 bende kızda öyleydim börekler açardım turşular kurardım şimdi tuvalete zor gidiyorum o derece miskinim 😅
kizinaasikanne plnkrc Bende kızımda öyleydim 😂😂 bugün daha anneme söyledim Duru da feci yorgundum bunda jet gibiyim diye 😂😂 ama bununda bulantısı fenaydı 🤦🏻♀️
plnkrc kizinaasikanne yaşla da alakalı bence ya 1 sene bile insana fark ediyor 4.5 yaşında kızım ben daha iyiydim 4.5 yıl önce
can279_ ilaydaltan benim de 3 kızım da kustum 4. Ye hamileyim hiç kusma olmadı inşallah buda erkektir
kizinaasikanne plnkrc kızım 3 yaşında oğlum olucak kızmda 27 yaşındaydım oğlumda 30 😁 daha kötü enerjisiz olmam gerekiyordu ama tam tersi oldum 😁
Seloloo plnkrc ilk erkek bebiş Başlarda çok uyku yaptı gece gündüz uyudum Bulantım oldu 3-7 ay arası gezdim ama ilk 3 ay ve 8.9. Ay zor geçti/geçiyor Sürekli bir bel kasık ağrısı İştahım her zamanki gibi artış yoktu ama son 3 haftadır azaldı 10 gün sonra doğum inşallah 🥹🤲🏻
sakaryamm54 plnkrc 3.oğlum oluyor 19 haftalığım üçünde de çok enerjiktim 2 doğumum olana kadar hamile değilmişim gibiydi bunda da aynıyım
plnkrc sakaryamm54 genel olarak erkek anneleri enerjik herhalde ama ben kızda çok enerjiktim belki bu da kız bilemiyorum ama enerjim yok 😅
plnkrc kizinaasikanne vallahi yok ya kızımda çok iyiydim bomba gibi 😅 alt komşum mesaj atardı az koş koridorda doğuracaksın diye 😅
kizinaasikanne plnkrc bence sizin bünye kızı kabul etti erkeği etmedi benim bünye de erkeği kabul etti kız kabul etmedi 😂😂😂
Gks_01 plnkrc bence bu durumun cinsiyetle pek bir alakası yok ama sürekli uyku halindeyim , mide bulantısı felaketti , koku hassasiyeti zatennn makas bıçak olayında da makasa oturmuştum . Cinsiyet de erkek neyin ne anlama geldiğini pek anlayamıyorum 😅
MerveLeo plnkrc oğlumda da kızımda da mide yanması ilk 4 ay mide bulantısı çektim. Oğlumda bir tık fazlaydı. Kızımda hamile kaldığımı öğrenmeden gözümün altında hafif koyu bi leke belirdi. Oğlumda göbeğimde çizgi vardı kızımda yoktu. Oğlumda tiroid böbrek büyümesi yaşadım. Kızımda idrar yapamadım 2 kere sondajla yapabildim. Hem benzer hem ayrıydı
hatice200 plnkrc ilk hamileliğimde yerimden kalkasım gelmezdi sürekli uyku halim vardı midem 6 haftalıkken bulanmaya başlamıştı 5. aya kadar devam etmişti sonrasında yanma başlayıp o kusturmuştu 40 haftalık doğdu toplasan 7 hafta falan rahattım diyebilirim cinsiyet kızdı bu ikinci gebeliğim kızımın küçük olmasının da etkisi vardır tabi ama uykuya aşırı düşkün değilim 34 haftalığım toplam 2 hafta bulantı çekmişimdir ama karın şekli açısından gerçekten dağlar kadar fark var kızımda da yaygın değildi karnım ama son aylara kadar göbek deliğimin alt kısmında büyüme oluyordu bu defa ise tam tersi tam delik hizasından çıkmaya başladı karnım en başından beri ve bebek hareketleri çok çok yukarıda şu an baş geliş pozisyonda mesela ama hareketlerini baskısını hala göğüslerimin hemen altında hissediyorum son olarak da koku hassasiyeti de kızımda daha fazlaydı bu defa aşırı bir hassasiyet yok uzun oldu ama bende bu şekilde oldu 🤷♀️
ikincibahar_08 plnkrc benim kızımda ilk 4 ay çok zor geçmişti uyku kusma koku hassasiyeti sonra doğuma kadar çok rahattım sanki hamile gibi değildim şimdi oğlum olacak ilk 4 ay çok rahattı çok az bulantım koku hassasiyetim oldu bir iki hafta 20. Haftamdan beri çok zorlanıyorum sanki nefes alamıyorum hiç bir şeye halim yok bebek çok hareketli hareketleri canımı acıtıyor bildiğin daha 2 ay var nasıl geçecek bilmiyorum
plnkrc ikincibahar_08 Allah yardımcınız olsun belki iç karnınız dardır ondan zorlanıyor olabilirsiniz
2bebeliyim Oğlana hamileyim ikisi de birbirinden farklı hurafelerim belirtilerim hep kız bebek gibiydi bunda ama erkek çıktı ilkinde cok mide bulantısı oluyordu bunda neredeyse hiç olmadı ikisi birbirinden o kadar farklı ki belim ağrımasa ve sürekli kıpırdanmasa hiç hamile olduğumu bilmem çok şükür ama ilki ölüm gibi biseydi 😅😅
plnkrc 2bebeliyim bende kız olduğu zaman öyleydim ya şimdi ne bilmiyorum 8 haftalığım ama çok farklı 🥲