selindemhat 35+4 deyim günlük pedi dolduracak kadar suyum geldi. Daha önce de 31 haftalıkta geldi. Suyumun normal olduğunu açılmamın olmadığını söylediler
Elovee selindemhat suyunuz normal çıktıysa sızıntı değildir akıntı tarzı birseydir. Ama pedi dolduracak kadar gelen su olabilir bir acile gidin bence
gvnrzz selindemhat yine de sabah bir doktora görünmekte fayda var bence yada numarası varsa danısın derim
Esma006 selindemhat benim de o haftalarda şu şekilde oluyordu idrarımı yapıp çıkmaya yakın lavobodan sızıntı kaçırma oluyordu ama tutamıyordum yani doktora gittim hemen suyum mu geliyor fln diye test şeklinde vajinaya kulak çubuğu gibi birşey sürdüler negatif ise suyun var içerde hala ama pozitif ise suyun sızıyor deniliyor belki bu teste gerek kalmaz ben alttan muayne olmak istemedim bu yöntemi söylediler iki seçenek var dediler ben bunu seçtim 10 dakikada sonuç çıkıyor gebelik testi gibi aynj
Es07 Akıntı gibi kokusuz çok az oluyor son haftalarda Ama suda azalma yoksa Bu doğum başlatan su değil sanki
selindemhat Esma006 teşekkür ederim bende tutamama gibi problem olmadı ama yinede ara ara sızıntı şeklinde geldi ama suda herhangi bir azalmanın olmadığını söylediler
mrvshnsrcgl Benımde oluyordu doktor idrar kaçıyorsundur dedi Ama bildiğiniz idrar değil bebek kokusu gıbıydı inanmadılar Gun geçtikçe karnım çökmeye basladı Doğumda su patlaması bıle duymadım Suyum da gelmedi Az az meğerse gidiyormuş onlarda anlamamıs