esradilek Fizikcifizik içimi rahatlattınız teşekkür ederim peki doktor öneriniz var mı kan sulanrıcıyı güvenli önerilerle ele alan doktor çok önemli bence . İstanbul’da yaşıyorum
Fizikcifizik esradilek valla hic korkmayın. Istanbulda degilim. Umarim içinize sinen bir doktor bulursunuz.
rosee233 Fizikcifizik merhaba Oksapar iğneyi devletteki kadın doğum uzmanı da yazabiliyor mu illa özel mi olmalı
esradilek betulco merhaba bende önlem amaçlı kullanacağım doktorunuz İstanbul’da mı acaba bende gitsem doğru yönlendirmeye ihtiyacım var da
rosee233 Es07 merhaba daha kan sulandırıcı iğneyi devletteki kadın doğum uzmanıda yazabiliyor mu yoksa sadece özelde mi yazıyorlar
sudeasko esradilek ben kullanıyorum daha önce iki kayıpım oldu ikisindede kalp atışları durmuştu hiç planlanmadık şekilde hamile kaldım DNA testlerini yaptırmadan doktorum önlem amaçlı Oksapar kullanmamı istedi ve kullanıyorum şuanda
rosee233 Fizikcifizik ama ben pıhtılaşma testi yaptırmamıştım 🥹önlem amaçlı olacak yine de yazılabilir mi
bluemom24 esradilek evet ben doktora dahi sormadan gebelik istemeye başlayınca coraspin başlamıştım sonra doktoruma sordum devam edebilirsin dedi 36. Haftamda bıraktırdı şu an 38iz ☺️
Washingtonxyz esradilek canim tibbi genetige git orda kan ver daha once dusuklerin oldugu icin doktor yonlendirdi dersin
G-k esradilek ben bir düşük bir ölü doğum yaptım canım. Pıhtılaşma testimde iyi çıktı, pıhtılaşmam yok, ona rağmen önlem amaçlı kullandırıyorlar.