su1267 esradilek bnde çok korktum inanın bebegimin sağlığı için yapmak zorundayım dedim iğne yaptıktan sonra biraz açıyor sonra geciyor
Gks_01 esradilek 2 kimyasal gebelik geçirdim diye bana da önlem amaçlı vermişlerdi sonra başka bir doktor gerek duymadı ve sonra başka bir doktor da tüp bebek sürecindeyken önlem amaçlı başlattı hâlâ corasprin kullanıyorum 16 haftadayım
ezgiersgn esradilek 3. Gebeliğim ilk gebeliğimde 8. Haftada kalbi durdu testlerde kan pıhtılaşması çıktı corasprin ve enox ve progestan iğne kullanmama rağmen 2. Gebeliğimde 8. Haftada kalbi durdu şuanda 3. Gebeliğindeyim enox iğne ve corasprini ilk öğrendiğim günden beri kullanıyorum doktorum 37. Haftaya kadar kullanacağımı söyledi sakın bırakma çok tehlikeli hatta hergün aynı saatte almaya çok özen göster
ezgiersgn esradilek korkutmak gibi olmasın ama acıtıyor iğne hatta yakıyor göbeğim mosmor oldu asla morluklarım geçmiyor hergün aynı saatte yapıyorum ilk zamanlar daha kolaydı karnım büyüdükçe daha zorlandım bazen ağlayarak yapıyorum iğneyi ama bebeğimin sağlıkla doğması için değer
Fizikcifizik ezgiersgn yapmadan önce ve sonra kolonyalı pamuk koyuyor musunuz? Koyuyorsunuz deneyin morluk olmaz cokta acimaması lazim ilac yakıyor sadece o kadar.
UmutluYasam ezgiersgn iğne saati geldiğinde bir fena oluyorum valla çok kötü bir şey kol ve bacaktanda vurulabiliyormuş aslında eczacı bana öyle söyledi ama daha vurulmadım göbekten devam haberiniz olsun
dlkkrms ezgiersgn Benimde öyle canım hep mosmor içimdede korku var acaba bebeğe ulaşıyomudur diye şimdi dediğin gibi büyüdüde 20 haftalık
Biranneikibebe Yaşım nedeniyle gebelik zehirlenmesi yaşama ihtimaline karşın tedbiren bana da verilmişti gebelik pozitif görüldüğü an..
fatmanurr50 esradilek benim de bir dusugum var bebekte sıkıntı yoktu doktorum 3 düşüğü devletin normal karşıladığını belirtti ama hamile kalmadan önce coraspirin 100 mg kullanmami soyledi sonradan igneye başlarız dedi araştırmadan başka bi doktora tavsiye üzerine gittim kan pihtilasmasina bakıldı ve çıktı corapsirini bıraktım oksapar 4000 lik başladın 5. haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar devam. Bence imkan varsa özelde baktırılmalı çok fazla düşük duyuyorum etrafımda Allah’ım kimseye yaşatmasın inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebeğini
esroos esradilek merhaba bende tüp bebek annesiyim en fazla 30.haftaya kadar coraspin devam edilmeliymiş siz kaçıncı haftadasınız
esroos esroos saçma o test tıbbı genetik tarafından yapılıyor genetiğiniz hamileyken değişmez siz randevu alıp gidip görüşebilirsiniz trombofoli paneli olarak geçiyor testin adı zaten sonuç çıkması 2 ayı buluyor
Ynckpgn esradilek ben genetik test yaptım düşükten sonra ama pıhtılaşma çıkmadı yinede önle amaçlı kan sulandırıcı kullandım elhamdulillah 38. Haftadayım
Es07 zcvswgz Kadın doğumcu bana da aspirin yazmak istedi Hatta reçete yazdı Dahiliye pıhtılaşman yok gerek yok dedi İçmedim son aydayım Herkese kan sulandırıcı vermek ne kadar doğru bilmiyorum
zcvswgz Es07 inan bende onu sorguluyorum pıhtılaşma yok düşük oldu diye veriliyor zararı yok ama psikolojikmen yıpranıyorsunuz iğne ağrıtıyor
Fizikcifizik esroos ben igne kullanıyorum hic zor degil. Her gun göbekten yapiyorum dogru sekilde yaotigunizda biber tohumu kadar bile morluk olmuyor. İğneyi dik tutmak, havasını almamak, yapmadan once ve sonra kolonyalı pamuk koymak ve ovusturmamak gerekiyor.
esroos Fizikcifizik 7 aydır kullandığım bi iğne kişiden kişiye elbet değişir ama içeriği yakan bi iğne bu net yani
esradilek Fizikcifizik içimi rahatlattınız teşekkür ederim peki doktor öneriniz var mı kan sulanrıcıyı güvenli önerilerle ele alan doktor çok önemli bence . İstanbul’da yaşıyorum
Es07 zcvswgz İşte önceki doktorum bana da aynı şeyi yaptı Şimdiki doktoruma bende pıhtılaşma yok dedim Yazdığı reçeteyi almadım kullanmadım Neye göre oluyor anlamıyorum Pıhtılaşması olanlar kullanmalı Her gebe kan sulandırıcı kullanmamalı diye düşünüyorum