klncbebek ilaydaltan kime yaptırdınız acaba Hasan hoca varmış sanırım ama rahatsız diye bakmıyor demişlerdi
ilaydaltan klncbebek Hasan hoca baktı. 16. Haftadayken hasan hocanın olmadığını söylediler. Özele de o kadar para vermek istemedim kendimiz yaparız o zaman dediler. 20. Haftamda gittim geldi hasan hoca dedi yaptırdım orda.
babykala @"klncbebek bende oraya yaptırmak istiyorum ama randevu bulamıyorum asla 19. Haftadyım şuan 21. De gitsem yapar mı?
ilaydaltan babykala durumunuz varsa direk fuarda çektirin benim ilk kızımda 3 lü taramada burnumdan getirdi bunda da detaylıda hatta özellikle tekrar gel dedi ben gitmedim göresim yok adamı
babykala ilaydaltan fuarda önerdiğiniz doktor var mı ben de afsü daha iyi çeker diye orayı tercih etmiştim aslında
Gamisesu babykala fuarda sadece Ahmet katırağ var her şeyine cok detayli bakiyor 45 dakika kadar sürüyor
ilaydaltan babykala kızımda fuarda çektirdim ama doktora randevu almadım direk detaylı için randevu aldım sonuçları da afsüye götürdüm takipim orda yapıldığı için
ilaydaltan nnduru kızım 3 yaşında o zaman bin küsürdü geçen yıl arkadaşım yaptırdı 5 bin küsüre. Şimdiki hamilelğimde afsüde hasan beye 600 tlye yaptırdım