Gokturkmom_ kumru1578 Gebeliğimde hiç kanama yaşamamıştım.Kanama normal değil doktorunuza danışın mutlaka 🙏🏻💙
duygunisa kumru1578 evet canım 5+3 yaşadım alttan fitil verdi doktor bir ay hep dinlendim yatakta mümkün mertebe ayakta kalmadım şükür bişey olmadı
kumru1578 duygunisa Guzel_ailem qunes1 ya maşallah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ya bence korkuyorum azaldı ama işte biraz panik atak tutuyor bir şey olur mu olmaz mı diye kese ve bebek görüldü kalp atışı yoktu ama erken dediler
kartanesii_ kumru1578 7 haftalıkken yaşamıştım ben. Cinsel ilişki sonrası olmuştu, galiba hassas bir dönem olduğu için olan bir kanamaydı herhangi bir sıkıntı olmamıştı. Kanamanın nasıl bir durumdan sonra olduğu da önemli.. ağrınızın olup olmadığı vs…
kumru1578 kartanesii_ geçmiş olsun kanama biraz korkutuyor gebelikte kanama olması tutunmayla alakalı galiba
kumru1578 Kızlar gittim doktora ultrosyan yaptı kese ve bebek iyi dedi kanamda olabilir dedi sebebini söylemedi
qunes1 kumru1578 zaten net bir sebebi yok ondan söylemiyor doktorlar onlarda kesin bu yüzden diyemiyor yani bebek iyiyse bi problem olmaz inşallah
qunes1 kumru1578 evet tam bu haftada yaşadım ilk gün baya yoğun ve pıhtı şeklinde diğer 2 3 gün hafif ve 18 haftamda yaşadım 2 gün hafif şekilde şuan 34 haftalığım