gzmsngl Kizlar idrar testlerim pozitif yarin kan vericem bebişim benle hissediyorum ama kasık batmaları hic durmadan devam ediyor sizde belirtiler nelerdir bu kadar sık hissetmem normal mi
kacamazzz gzmsngl benimde idrar testlerim pozitif yarın adet günüm gecikmeyi bekleyip kan vereceğim bende🤗 kasık ve bel ağrılarım var
busee_0 gzmsngl bende bu ay öğrendim kesede gördüm ilk belirti göğüslerimdi sonrasında regl sancısı gibi ağrılar yeni yeni de bulantı başladı kusma yok sadece şiddetli bulantı
sema3346 gzmsngl benim de adetim 7 gün geçti öyle test yaptım pozitifti göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı başladı yemek yiyesim gelmiyor halsizim
gzmsngl GozdeKB surekli kasiklarimda batma var sanci grip duruyor bugun biraz kahve leke geldi peceteye
gzmsngl Bir1kelebek belirti olmadan hamile kalan cok var canini sikma ben sadece herseyi hissediyorum normalde yumurtladigimi bile hissederim herkezin bunyesi farkli ins hamilesindir 😌
Bir1kelebek gzmsngl inşaAllah canım da burda da hep belirtisi olup hamile kalanları okuyorum o yüzden bende belirti arıyorum çok 😔 bende vücudum da ki en ufak değişikliği hissederim hemen 🥲