kymn2107 Bebekler anne karnından ne zaman doğum pozisyonuna girer doktorum Sezaryan diyor ama ben normal istiyorum Daha 31.06 haftadayım
ArelinAnnesi1 kymn2107 benim oğlum 36 da dönmedi 37 de döndü amaecburi sezeryana girdim 40 haftalıkken beni panikletti dpktor suyu yok falan filan diye
yahya2024 kymn2107 son ana kadar bile dönebiliyorlar daha çok wrken 31. Hele ki hareketli bebekse. Bsnim bir hafta makat gelişti sonraki randevu da doğhm pozisyonunda idi mesela . Benim 29 haftalık daha kaç kez döner demişti bana mesela
kymn2107 nursenasu27 evet şuan başı yukarda ayakları asagida 32 haftaya kadar dönmezse Sezaryan olur dedi
kymn2107 yahya2024 yahya2024 hareketli özellikle akşamları ve sabahları hareketli o konuda çok şükür bende normal istiyorum Sezaryan istemiyorum 🥺 bu arada cinsiyeti kız 😍
nrasus kymn2107 benim 34 haftalıkken makatti şimdi 36 haftalık hamileyim dün kontrolde dönmüştü yani bekleyin bence nolur nolmaz sizinki daha çok erken dönebilir
Beyza_35 kymn2107 37de baş aşağı pozisyondaydı , 40 . Haftaya kadar gelmedi sezeryan oldum . Şükür şuan 2 aylığız .
nursenasu27 kymn2107 benimkide 31 de baş sağda ayaklar solda sırtını kasık tarafına döner dururdu hep kasığımda öyleydi hiç düzelmemişti zaten mecburu sezeryan olacağım hastalığımdan dolayı
yahya2024 kymn2107 sağlıkla kavuş inşallah. Ama doktorun bu kararı vermesi için çok çok erken☺️yada sezeryan meraklısı 🙃
Cicilininkini kymn2107 benim kide gecen hafta dogum pozisyonu aldı 34de yani doktorum bu pozizyon her dakka degişebiliyor dedi son dakkada dönebiliyor dedi
Cicilininkini kymn2107 son haftalarda cok hareketli oluyorlar döner ya insallah merak etme ♥️ 🙏🏻 saglıkları yerinde olsunda
kymn2107 yahya2024 Amin inşallah başı yukarda hemen dediler Sezaryan olursun iyice panik yaptırdılar birde ilk gebelik iyice insan stres yapıyor 😇