dyggysy Kızlar pazartesi, çarşamba, perşembe ve cuma yaptım. Yarın kan vereceğim umarım yükselir 🤲🏻🤲🏻
beyzyrc dyggysy yükselmiş canım belli çizginin koyulaşmasından benimde 27.7 di bende evde takip yaptım senin gibi bugün gittim 315
dyggysy beyzyrc ay çok sevindim adınıza bende hemen gitmek istemedim acele etmek istemedim birde ikinci çizgi hemen çıkmıyor 1-1,5 dakika sürüyor çıkması 😔 İnşAllah benimde artmıştır Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
dyggysy Hurremsultannn açıkçası bende kist vardı doktor Duphaston vermişti ara kanama olmuştu geçen ay normal regl 15 Aralık iken 28 aralıkta lekelenme olmuştu regl olmayınca 15’inde 20’sinde test yapmak istedim şimdi birkutu daha Duphaston var içsem mi yarın soracağım
dyggysy Nidaanur İnşAllah çok teşekkür ederim yarın betada şöyle 100 falan olursa içim rahatlayacak insan tedirgin oluyor 🥰🤲🏻
ilknuryvz dyggysy Üç günlük gecikmeyle 45 ile öğrendim ne kadar betayla öğrendiğiniz önemli değil. Önemli olan iki günde bir en az 1.5,2 kat artması. Beta değerine takmayın yani içinizi rahat tutun.
gunes111 dyggysy Ovalasyon testi yaptınızmı yaptıysanız ne zaman pik oldu hangi günleri değerlendirdiniz birde Dpo kaç
dyggysy gunes111 Test yaptım ama tam pik görmedim üstünden bir 6-7 gün geçmiştir ama sabahları çok incir yiyorum birde Folik asite başlamıştım etkisi var mıdır bunların bilemem tabi yine de paylaşayım belki birilerine faydalı olur :)
gunes111 dyggysy şimdi bana hangi günleri değerlendirdiğinizi anlatırmısın belki piki kaçirdin gece olmuştur sabah silik
dyggysy gunes111 benim düzensiz oluyordu adet bittikten 10 gün sonra hergün test yaptım 15-16. gün koyuydu renkleri o zaman ilişkide olmuştu
gunes111 dyggysy canım ilk testi ne zaman yaptınız ay olarak ben 19 20 pikti 21 çatlama oldu 21 Ocak ne zaman test yapsam çıkar sizce birde bugün beyaz süt beyaz kremsi akıntım oldu halsizlik var ve hafif kramplarım var sizce hamileliğiemi bağlıyorum