Asklim su656 ay hadi İnşallah pazartesi yatışim olucak inşallah açılman var der 2 gündür sürekli âdet sancısı gibi ağrı yaşıyorum ama sıklaşmiyor inşallah açılma olmuştur
su656 Asklim inşallah sizinde güzel ve kolay bir doğumunuz olur. Benim ağrımında şiddeti hiç artmıyordu. Sızı şeklindeydi. O yüzden önemsememiştim.
Mehlika_ Masal2021 benimde yarın akşama acile çağırdı doktorum 3 günde bir görmek istiyor artık yarın bakalım sancı çıkacak kı nst de
Masal2021 Mehlika_ balık hafızaliyim canim unutmusum kusura bakma ins canim ins takip ediyorum ben duzensz sancım 10 dakkada bir en fazla 18 dakkada bir geliyo aenin nasıl
Mehlika_ Masal2021 ya benim ilk doğum olduğu için hiç anlamıyorum ben sancım yok gibi bişey sadece çok çol arada adet sancısı gibi girip kısa sürüp çıkıyor sanırım bu da yalancı sancı dedikleri
anonim51 Masal2021 37+00 bugün NTS de sancım çıktı ama hissetmiyordum doktorum alttan baktı açılman yok dedi eve gönderdi nişanın veya suyun gelirse ağrım falan olursa gel dedi şu an beklemedeyim
anonim51 Masal2021 batma ağrı olmadı hiç sadece kasılma oluyordu mesela bebek ayaklarını diriyor gibi şuan genital bölgede ağrım var yürürken yatırken sağa sola dönerekn hafif bel ağrısı da var şuanlik
Masal2021 anonim51 çok fazla anlamıyorum ama dalgalı olanlar sancı hafif çıkmış benimkinde mesela o kadar sancı yok ama nst de hafif belime iğne batması gibi olmuştu e. Yüksek olan sancım bence o kaç dakika da bir geliyor sancin
Masal2021 anonim51 o normal hareket ediyor sanırım benimki bı an da sertlik oluyordu hareket değildi maşallah hareketli olması iyi 😍🥰
Asklim su656 Ayn öyle şiddeti artmıyor ama geliyor sürekli dayanılmicak gibi değil pazartesi 40+6 oluyor acaba sezeryanmi yoksa suni mi alsam diyorum çünkü sezeryan sonrası normal doğum olicak
Masal2021 Mehlika_ evet yalancı sancı benim ilk geneligimde bıçak saplanır gibi olmuştu o an anlamıştım doğum sancısı olduğunu ama bu değişik 😂
su656 Asklim bu süreci siz güzel düşünüp karar vermelisiniz. Sezeryan yaparsanız daha sonra keşke ssvd yapmayı deneseydim diye üzülür müsünüz, hangi doğum şekli sizin daha uygunsa onu seçmelisiniz