Emlly Ay üçüncü gebeliğim ama aradan beş yıl geçince insan unutuyormus herseyi ağrıların dakikalarının düştüğünü biliyorum ama adet sancısı gibi sancım var ama yalancı kasılmalar mı doğum sancilarimi anlamıyorum nasıl ayırt edicez ya
sudekaplan Emlly 3 dkkaya bir düşerse gerçek diye biliyorum e tabi nişan gelmesi zaten belli ediyor kendini
su656 Emlly ağrılarınız dinlenince geçmiyorsa gerçek sancı galiba. Bende 2 doğum yaptım. 2.sini 24 gün önce yaptım ama gerçek sancı ve yalancı sancı konusunu bilmiyorum.
su656 Emlly sancılarınız kaç dk da bir geliyor bu da önemli bir detay, normalde 5 dk da bire düşünce hastaneye gelin diyorlar ama sizin 3.hamilelikmiş süreç daha hızlı ilerleyebilir.
Emlly sudekaplan ben de nisan evdeyken gelmemişti ya sadece sancılarım çoğalmıştı evet ağrılarin dakikası düşünce gerçek oluyor sanırım simdi dinlenince geçti demekk bu yalanci sancılar 🥰
Emlly su656 evet canım haklısın ağrılarin dakikası düşünce gerçek oluyor sanırım simdi dinlenince geçti demekki bu yalanci sancılar 🥰
Emlly reys hamilelik te Karin ağırısı oluyor o normal oerganlar yer değiştiriyor rahim büyüyor falan ama doğum sancisinda böyle adet gibi önce her saat başı geliyor sonra Dakikalar düşüyor ağrılar sıklaşıyor 🥰 Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. 🙏🌸🩵💜