yenibaslangic_ Benim gibi yaşayan var mı merak ediyorum spinal anestezi ile oluyordum ve bebeği tam çıkarırlarken bağırdım ben acıdan mı neyden hatırlamıyorum ama
Asi_07 yenibaslangic_ ilkinde değil ama ikinci sezaryen doğumum da yaşamıştım çekiştirmelerini ve ağrıyı resmen hissetmiştim canım yanmıştı
annekiz6141 yenibaslangic_ korkma karnına bastırıyoruz dedı o ara bende aaa aaa acıyor canım yanıyor dedım ama sadece hıs acı yoktu yanı o ara benı bayılttılar saniyelik 😄😄😄😄
Mutlu_Bir_Anne3 yenibaslangic_ Acı değil de bebeği çıkarırken bastırıyorlar o baskıyı herkes hissediyor ve rahatsızedici gerçekten. Kadınlar olarak ne kadar güçlü varlıklarız. Allah güzel yaratmış 🙏🏻
arzutmz 7 gün önce ikinci sezaryenimi oldum. Çocuğu çıkarırlarken ben de bağırdım çok baskı hissettim. İlkinde yaşamamıştım
ru_a6 yenibaslangic_ bebeği çıkartırlarken hafif ağrı veya mide bulantısı baskı tarzı bişey hissetmek normal ama dayanılmıcak veya bağırılcak gibi değil
Feraye 1ay sonra 2.sezeryanımı olucam ve en güzeli genel anestezi spiral yada epidural için o kadar güçlü değilim