busenurbozkurt Ne aldınız 😃 bende yapmak istiyorum ya ❤️ Egozdeural Ytugcek busenurbozkurt Egozdeural Ben kıyafet falan değilde daha çok bebek eşyası için düşünüyorum oyuncak fiil mesela bandajlar bebek ayakkabıları
Sheda busenurbozkurt ben de ilk defa yaptım bandana toka vs aldım bir de anne bebek bakım çantası aldım normalinden çok dha uygun çantalar çünkü çok az kaldı gelmesine inşallah güzel çıkar
Eminer busenurbozkurt bende almak istiyorum ama bi türlü turkceye ceviremedim para biriminide anlamadim
Egozdeural Ben hiç bebek eşyası almadım ama kendime giysi almıştım bazıları güzel geldi beklediğim gibi bazıları kalitesiz
Ytugcek ben arada yapıyorum, aldığınız dükkanın puanının yuksek olmasına ve feedbacklerine bakmanız gerek
Sheda Ertugrulunannesii canım 90 liraydı on lira indirimim vardı 80e aldım ben aldığın renge göre fiyatı değişiyo https://s.click.aliexpress.com/e/cM5ycArm
Pelinsu96 busenurbozkurt ya ben para birimini anlayamadım bide nasıl Türkçe oluyor bu ve ne kadar zamanda geliyor kapıya kaliteli olduğunu nerden alıyoruz ?🤔
Sheda Pelinsu96 programını indirirseniz programı türkçe. Her ülkeden alan kişilerin yorumları var kaç kişi almış onun bilgisi var alanların attıkları resimler var ona göre bakıp bilgi sahibi olabilirsiniz
Sheda busenurbozkurt canım bu markada en uygunu buydu bu markayı alıp önerenler olmuştu bide o 50 gözükenler sayfaya girince fiyatı artıyo gerçekten 50 tl ye satan bi sayfa görmemiştim