yorgunannis Kukoss valla bana hiçbir şey yaramıyor yaa şunu yedim de içtim de sütüm arttı diyebileceğim bir şey yok sorun bende mi anlamadım benim de sütüm yetmeyecek gibi:(
tgcdnzynp yorgunannis solgar brewers yeast b12 gunde uc kere 2 şer tane içeceksin cok süt yapıyo enerji veriyo
zeyka Öncelikle dinlenmiş uykusunu almış stressiz anne. Bol sıvı tüketin. Bestlak damla çok işe yarıyor. Tahin, tahin helvası, fındık ezmesi, tatlı bisküvi. 3. Gebeliğim 32+0 tecrübeliyim artık 🤗
Gozdeeeeeee Yazmelegi_ yani ben kokusundan içemedim belki benim hassas noktam olmuştur bilmiyorum canım istersen bir tane alıp dene sende
kubos_ Kukoss valla nazar değmesin ama benim sütüm gayet iyi bebeğim 50 günlük . Bol şu içemeyeceksek dikkat ediyorum bir de bulgur sık tüketiyorum işe yarıyor
lena36_ Kukoss bol yeşillik lahana hariç süt su komposto hurma tahin pekmez humana nın kimyonlu rezene çayı ama su çok önemli en çok su ve aç kalmamaya dikkat edin ve bu süreçte beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği tercih edin baharatlı kızartma turşu gibi şeyler tüketmeyin
bus_ra1 Kukoss bana ne e bebekteki saltar süt yaptı ne helvalar bestlak damla dahil her yolu denedim olmadı. Sonra bir komşumuz bana kara kuru üzüm kurusunu hoşaf yapmış şeker yerine orijinal pekmez katmış. İçtim ve deli gibi sapsarı sütüm oldu inanmadım. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim bu sefer doğum çantamın içine bir bucukluk su şişeleriyle koymayı planlıyorum 😅 Doğum dan önce de içmeye başlayacağım.
Siiimsim Kukoss çocuk ishal demişsiniz bir de tahin tükettiğinizi yazmışsnz tahin susam alerjik besinler dokunmuş olabilir
papatyakokulugece Kukoss hiçbir malt içeceği kullanmadım kendim karışım yaptım işe yaradı malttan daha çok