kurkmantosuzmadonna kural degilde hem kendi aliskanliklarim hemde kendi ailemden gordugum seyler var mesela asla evde sigara icilmez sigara icilen evlerde cok garip geliyor bana mutfakta iciyoruz sadece falan diyorlar yani bence evin hicbir odasinda tuvaletlerde dahil sigara icilmez 😂 bazen esimin balkonda icmesine bile cok ayar oluyorum cunku hava soguk diye icer icmez eve giriyor ve ustune sinen kokuda aninda eve giriyor o zaman cinnet gecirecek gibi oluyorum. Annem disarda giydigimiz kiyafetlerle koltuklara yataklara oturmamiza asla musade etmezdi eve girdigim an ustumu degistiririm rahat giysilerimi giyer disardaki giysileride kirliye atarim sag olsun esimde boyle alismis hic dememe gerek kalmiyor isten gelir gelmez hemen banyoya gider butun ustunu kirliye atar dus alir temiz ev giysilerini giyer 😂 evimi toplamadan uyuyamiyorum neyse sabah yaparim diye yataga yatsamda gozume uyku girmiyor gecenin bir yarisi kalkip evi topluyorum mutfak tezgahinda asla bulasik birakmam her zaman temiz olur tezgahin uzerinde cok esya goruntusundende hic hoslanmiyorum kettle, yagdanlik,bulasik deterjani icin sabunluk ve kasiklik haricinde hicbir sey koymam ocagi her kullandiktan sonra silerim ocaga karsi takintim var baskasinin evinde ocagi kirli gorursem o evde bir sey yiyip icemiyorum midem kalkiyor 😂😂 hava eksi derecelerde de olsa evimi havalandirmam lazim sabah ilk isim evi havalandirip yatagi toplamak sonra tuvaletleri camasir suyuyla yikamak bunlari yapmadan gune baslayamiyorum evi hergun silmesem bile hergun mutlaka supuruyorum evim hep duzenli temiz olsun istiyorum yakinda bebegim olacak cevremdeki herkes cocuk olunca boyle toplu kalmayacak oturma odaninn her yeri oyuncak olcak gorcez seni falan diyip sinirimi bozuyorlar sirf onlar yuzunden cocuguma oyuncak alasim gelmiyor su cocugu dogurup cumle aleme cocuklada ev nasil temiz duzenli kalir gostericem herkesi kendileri gibi pasakli saniyorlar. İsmi lazim degil yani oturma odasina kocaman oyuncak dolabi koymus koltuk altlari ustleri her yer oyuncak ve bunun her evde olan normal bir sey oldugunu savunan insanlar var etrafimda benim dogrum cocuk ayni anda hepsiyle zaten oynayamaz oynayacagi oyuncagi alir oynarsin baska oyuncakla oynamak istiyorsa once bunu odana gotur sonra digerini getir dersin ki boyle yapicam onun disinda takintim veya kurallarim yok sanirim😂