ersancarr Şiddetli bel ağrısı var çok fena 38+4teyim belirti olabilir mi? Sabah da vajinada birkaç kez şiddetli bıçak saplanır gibi ağrılar oldu.
Mcan ersancarr bıçak saplanır gibi ise ağrı doğum belirtisi olabilir sancılarınızı takip edin hazırlığınızı yapın yinede ne olur ne olmaz allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Fatma_furkan1996 ersancarr büyük ihtimal öyle canım eğer ki belinden öne doğru ağrı vuruyorsa ve sürekli devam ediyorsa bu durum doğum belirtisi olabilir ihmal etme
1kediannesi1 Bel ağrısı doğum belirtisi diye biliyorum canım doktor bana belde ağrı göbek üstü ağrı sancı olursa bekleme gel demişti
duygunisa Canım sana şöyle izah edeyim ne oturabiliyosun ne kalkabiliyosun hep karnında ağrı mı var uzanamıyosun demi bu gerçek doğum sancısı
ersancarr elinaz1 çok yok açıkçası sadece sabah bebek harket ettikçe vajinam ağrı giriyordu. Şimdi sadece çok bel ağrısı var
duygunisa ersancarr sık sık değilse korkma bende öyle olmuştu dediğim gibi ertesi gün doğum yapmıştım düzenli olmaya başlamıştı 39+4 kızımı kucağıma aldım hayırlısı ile sende al inşAllah canım 🤲☺️🌸
Zehra4914 Bebek büyüdüğü için baskıdan dolayı ağrı olmuş olabilir, eğer doğum başlamış olsa hem belde hem adet sancısına benzer ve gittikçe şiddetlenen karın ağrısı olur, ayrıca pembemsi leke gelir biz de nişan derler.