muzamis Kızlar ben 8 haftalıkken 2 kere kürtaj oldum. Doktorum bana bu testi yaptırmamı söyledi. Ücretli bi testmiş fiyatları nasıl bilmiyorum yaptıranınız var mı hiç ?
zeynepinizx muzamis tıbbi genetik testi bende yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı şimdi hamileyim iğne ve kan sulandırıcı hap kullanıyorum çok şükür sende yaptır bence sende de var bende daha önce 1 dış gebelik 2 düşük yaptım 7. Haftalarda
fatmaa51 muzamis ben ilk düşügümde 2023 te 6 bine yaptırmıştım sonra 2.düşüğümde hastanenin tıbbi genetiğine gitti ücretsiz ama 2düşük olmadan devlet yapmıyor ben o yüzden ilk düşüğümde ücretli yaptırmak istedim bidaha aynı acıyı yaşamayım diye ama yinr malesef yaşadım
muzamis zeynepinizx inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur 🤲🏻 yatıracağım ben de. Samsun’a gideceğim onun için. Siz nerde ne kadara yaptırdınız acaba ?
zeynepinizx muzamis amin inşallah sende inşallah güzel haberler alırsın tıbbı genetik testini eğitim araştırma hastaneleri yapıyo ücretsiz
sepselin Ben tekrarlayan kimyasal gebelik sonrası zeynep kamil hastanesinde yaptırdım eşimle 3 haftada falan sonuçlar çıktı kan pıhtılaşması taşıyıcısı çıktım şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tedbir olarak
Papatya05_ muzamis Zeynep kamil de iki kap atışı durması için gittik bende bişey çıkmadı çok şükür 🌸🌸🌸 devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor