nesli1453 Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim sağ kalçamda ağrı oluyor aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
benimbebegimm nesli1453 bende 8 haftalık hamileyim benimde solda malesef yürüyemiyorum eğilemiyorum çok kötü neden oluyor hamilelikte bu anlamadım çok varmış yaşayan
AnneeeG1 nesli1453 benimde sol kalça ağrım vardı yaklaşık 1 aydır da ayağıma vuruyordu yürüyemiyordum dün hastaneye gittim gebeliğe bağlı bel fıtığı denildi ağırlaştıkça daha da zorlanıcakmışım inş sizde öyle bir şey yoktur
Selim_Alparslan nesli1453 İkinci gebeligim de 10.haftada başladı doğurana kadar devam etti Allah yardımcın olsun
nesli1453 1oglanannesi ne kadar sürdü acaba kimisi doğuma kadar olur dedi korktum bu ağrıyı cekmek istemiyorum uzunca zaman
nesli1453 gulo21_ ilk gebeliğimde hiç bu sorunu yaşamadım bunda olunca bi korkmadım değil ama herkeste olan bişeyse napalım çekicez mecbur bu ağrıyı ❤️🥺
1oglanannesi nesli1453 ay kız yok gecti suan yok bazen bacak arasinda agrilar oluyo o kadar bebek yüyüyo karnin buyuyo ondan ola bilir bence ben o derecekdiki aksayarak yürüyodum ama gecti bende
gulo21_ nesli1453 oluyor ya her gebelik aynı değilmiş ben adım atamazdim kralptan ilerleyen zamanlarda rahatlarsın inşallah
nesli1453 AnneeeG1 ya inşallah öyle bir sorun değildir geçici birseydir 🙏sizede cok geçmiş olsun 🙏❤️rabbim acil şifalar versin
mhz44 Bende de öyle sağ tarafımda kalça bel bitimi olan yerde çok fena ağrı. Yürüdükçe sağ tarafıma egildikce ağrıyor. İlk hamileliğimde yoktu böyle bir şey ilk bı tedirgin oldum ama oluyormuş etrafımda duyduğum kadariyla
nesli1453 Selim_Alparslan ahh bu annelik ne kadar zor bir iş allahım bütün annelere yardım etsin 🥹🥹🙏🙏