baharayazz Kızlar en son 18 gün önce tüm vücut ağdaya gittim . Henüz çok az çıktı . 35. Haftamdayım 2 gün önce muayenem vardı doktorum tekrar 37 ya da 38. Hafta gibi kontrole gel dedi birde Çatı muayenesi yapacagını söyledi . Sizce şimdi ben tam olarak ne zaman ağdaya gitmeliyim ? 38 haftalık olmadan bir gün önce gitsem ertesi gün direk çatı muayenesine gitsem tekrar Doğuma kadar çıkar mı sizce ? Mesela suan nerdeyse 20 gün oldu hala çok az . Allah korusun birde 38 den önce gelirse hazırlıksız yakalanmak istemiyorum
Nurdanberen baharayazz Ben 36 haftaligim gecen hafta yaptirdim. Dünde evimi temizlettim. Bi kas yuz kaldi. RABBIM hayırla bizleri kurtarsin inşAllaah💐
Ttsznd baharayazz 37+6 dayım Cumartesi çatı muayenesi var bugün gidiyorum ağdaya ne olur olmaz diye son 15 gün programa göre 15 günde çıkmaz umuyorum
Melike35 baharayazz ben ilk Doğumda doktorum 38 de çağırmıştı çatı muayenesi için bende sabah ağdaya gitmiştim öğleden sonra doktora neyse o gün sezeryan a karar verildi ben 2 gün sonra Doğum yaptım
Zeyfuk Ben 38 artı 4 um dün gittim komple agda manikür pedikür ve saç boyası yaptırdım umarım kızım haftaya doğar yoksa her şey çok çabuk uzuyo tekrar gitmek zorunda kalırım 😊
baharayazz Zeyfuk bende büyük ihtimalle 37+6 da tüm vücut ağda kaş bıyık gidicem , bir gün sonra 38 de çatı muayenem olur artık insallah bebişte 39 yada 40 haftayı bulmadan gelir bir daha ağda derdim olmaz 😄
baharayazz Ttsznd çıkmaz heralde Canım mesela ben suan gideli 18 gün oldu çok az çıktı . Benim korkum insallah 38 den önce bebegim gelmez 😄
Ttsznd baharayazz inşallah gelmez 🙏🏻 Bende bir hafta sonra gelsin istiyorum dua edin çok bekletmesin 😊
Esmaky baharayazz bende oyle yapmstm rahat oluyr hemen cikmiyor zatsn yani kisiden kisiye degsyr tabi o