tgbnur41 Kızlar merhaba 16 ocakta doktor kontrolüne gittiğim de ultrasona göre 6 haftalık uyumlu olarak söylendi fakat uygulamalar üzerinde sat tarihini girdiğimde 7+2 olarak gözüküyor bu hesaplamaları neye göre takip ediyoruz acaba
G-k tgbnur41 son adet tarihine göre takip edeceksin. İlerleyen haftalarda sat ile ultrason birbirini yakalıyor
Ceylnnn tgbnur41 benimde 1 hafta fark vardı doktor geç döllenme olabilir demişti büyüdükçe sat gününü yakaladı
Busranur_mnts tgbnur41 sata göre hesapla canım geç döllenme vs durumu olmuşsa doktor gelişimine fare yeni bi tarih verir
Es07 Ultrasonda haftasıyla uyumlu olduktan sonra sorun olmuyor Bazen erken veya geç döllenme haftayı değiştirebilir
tgbnur41 Es07 şimdi ultrasonda 6 haftalık gözükünce anlıyamadım sanki o hafta 6+2 fln mıydı tam hatırlıyamıyorum şuan sat tarihine 7+2 olarak uyumluyum 6 şubatta kontrolüm var
mervetulu12 tgbnur41 canım ultrason göre hesapla bence sen. SAT’da geç döllenme varsa bunu bilemez uygulama esas olan kese boyutun gidişat yani ultrason
tgbnur41 Es07 o zaman tarihime göre kontrol edicem bende doğrumudur benimde ilk gebelik nasıl ya da neye göre hareket edicem inanın bilemiyorum
tgbnur41 Ceylnnn anladım kızlar çok teşekkür ederim bu hesaplamalar o kadar kafa karıştırıcı ki 🤦🏼♀️🤯