Demetsltv Kızlar internette bi kac yerde ayni şeyi okudum sağ tarafa ve sırt üstü yatmak bebeğin ölümü ile sonuçlanıyormuş. Kan akışı olmadığı için. Bu konu da bilginiz varmı? Ben hep sag tarafıma yatiyorum sola yatınca ağrı oluyor. Kafam karıştı 🤔🤔
Askkokuluyavrum Demetsltv kan akışının sağlanması icin sol tarafı öneriyorlar ama sürekli oraya yatınca da insanın bacakları agriyo ben gece rahatsız olu donmeye kalktığım zaman ayağa kalkıyorum biraz oturup sol bacağı dinlendirip tekrar yatiyorum
Aysnrplt Demetsltv bi süre sonra sırt üstü yatılmıyor zaten ben yatamamaya başladım bi sağ bi sol yatıyorum. Sürekli sol da yatamam çürür sol tarafım ama sol tarafa yatmak gerekiyormuş doğru kan akışı için
Deryarslan Demetsltv ölür diyen yok yanlış duymussun canım genellikle solu öneriyorlar ama aynı yöne yatamiyorsun sürekli.çoğunluk sol olmak üzere sağ tarafa da yatabilirsin
Elifsaadet Demetsltv ben sola zorluyorum ama kendimi gece düz buluyorum🤷🏻♀️ Uykumuzda naptığımızı neden bilcez off😣
honey Demetsltv bende sürekli sola yatamıyorum, gece uyanıyorum bi bakıyorum sol tarafım çok ağrıyo, mecbur sağa yatıyorum. Bir sıkıntı olmaz inşallah.
EcemErgen Canım bende sola yatınca hep burnum tıkanır nefes alamam. Alışmışım hep sağ tarafıma yatmaya. Geçen gün doktora kontrole gittik. Ultrasonla bakarken bana sağ tarafına yatma soluna yat artık dedi. Neden dedim. Sağ tarafında kan akışı az ama solda çok iyi dedi. Daha iyi olur bebek için dedi. Yani sürekli sola yatıncada ağrıyo tabiki ayağa kalkıp azcık silkeliyorum.bacagi geçiyor tekrar yatıyorum sonra. Bazende kendimi yüz üstü yatarken buluyorum. Bazende sağıma yatarken. Hemen değiştiriyorum fark ettiğim zaman ama uykuda naptigimizi bilmiyoruzki kaldı ki ben çok deli yatarım 🤪🤭🤫🤣
Habibe24 Ölme falan Allahım esirgesin ya ben 38 olucam canım elimden geldiğince soluma yatıyorum ama sağıma da yatıyorum yani sırt üstü istesekte yatamıyoruz çok rahatsız ediyo çünkü,
istkizannesi Demetsltv doktorum nasıl rahatsan öyle yat,yatabiliyosan yüzüstü bile yatabilirsin dedi. Ben her tip yatıyorum valla