ozgersin6012 39+2 gunluk hamileyim dun devlet hastanesine gittim fakat kadin bi oncekinde yaptigi gibi ultrason makinesinde 35 haftalik ölcüyorum senin yatisini verdim dedi. bi onceki haftalardada yanlis ölcüp beni baska bi doktora yönlendirmisti o ise yok bebegin boyutlari gayet normal demisti dunde tekrar ayni sekilde soleyip kafasina gore yatis verince icim rahat etmedi ve özelde muayene olmaya gittim doktor oyle bi gerilik yok 1 hafta geriden ölcuyorum ve bunun olmasinida biz normal karsiliyoruz dedi. simdi gelde bu devlette dogum yap ? erkenden gitsem suni sanciyla yanlis ölcümle beni doguma alicaklardi. dun geceden beride kasiklarimda agri var ve cocuk kasiliyo karnimda hissediyorum 10 15 saniye suruyo ama beni sabaha kadar uyutmadi bu sancilar 10 dakkada bir 7 dakkada bir 8 dakkada bir dogum sancisimidir sizce bu napmaliyim??
Byzysm ozgersin6012 düzenli sancıysa doğum sancısı deniyor, sıcak bir duşa gir biraz dinlen eger gecmezse doğum sancısıdır. Yalancı sancı düzensiz olurmuş
Yasemincifci ozgersin6012 strestente olabilir canım yalancı sancılarda olabilir devlette doğum falan yapma allah korusun bişey falan olurda durumun varsa özelde doğur yada bulunduğun yerde başka bir hastaneye git
Fison ozgersin6012 doğum gibi görünüyor düzenli olduğu için büyük abdestin gelmiş gibi ıkınasın da geliyorsa doğum başlamış demektir 5 dakikada bir gelirse git bekleme