Momlife_ Sosyal medyada gezerken tecrübeli bir anne paylaşmış hiç işe yaramdı önce başlamak gerekiyor yazmış onu merak ettim hassasiyeti yara olmaması için hamileyken mi başlanmalı ve kaçıncı ayda başlanır
Havin49_ Momlife_ ben oğlumda doğumdan sonra kullanmaya başladım ve hiç fayda etmedi bu gebeliğimde erken doğum yaptım sağım yapıyorum memelerim hiç tyara olmadı ama krem sürmemiştim yine
Busranur_mnts Momlife_ öncesinden başlamak iyi oluyor göğüs ucunu yumuşstıp hazırlıyor 36 haftayım 2 haftadır her gün olmasa da kullanıyorum bazen kuruluk hassasiyet oluyor şimdiden krem iyi geliyor
-Papatya33 Valla ilkinde çevremdeki herkes erken başla dedi. Hiç dinlemedim o kadar kötü geçti ki o emzirme zamanı. Şimdi 34 35 haftalarda baslicam göğüs ucuna krem surmeye
Momlife_ -Papatya33 o zaman hamileleliğin sonlarına doğru başlanmalı ben daha yeniymişim daha var 😂 teşekkür ederim
Havin49_ Momlife_ ben lansinoh aldım oğlumda hiç işe yaramdı bu gebeliğimde kullanmak nasip olmadı erken doğum yaptım şuan da pompayla sağıyorum krem kullanmama rağmen yara olmadı
Busranur_mnts Momlife_ ben incia aldım kullandım yumuşattı kuruluğu aldı lansinoh alacaktım hem 10ml hem daha pahalıydı incia 30ml 100 tl daha ucuzdu kuzenimde ikisi de vardı yapıları aynı dedi
Sedef21 Momlife_ lansinoh aldım ama birde gümüş kapak aldım ilk doğumda çok yara olmuştu göğüslerim bu sefer bütün tuşlara basıp önden hazırlığımı yaptım 😀
betulco Momlife_ göğüs kalkanı da aynı işlevi görüyormuş instagramda uzmanebeayse tavsiyesiyle kalkan aldım bende o da lansinoh balm ve kremi önce kullanmayı önermişti
Momlife_ betulco bir arkadaşım bende hiç öyle sorun olmadı kullanmadım dedi ben de belki yaşamam yaşarsam öyle alırım artık