zehraulger3838 eed21 valla benimki babasının sesini duymadığı için tepki verirmi bilmiyorum ama çevremde sürekli konuştuğum insanların sesini duyunca tepki veriyor
jalepone Fuunndaaa aynen benimkisi de üzülüyor seviyor canım felan diyor ama yok yani hiç kıpırtı yapmıyor 😂 denk 32 hafta da aynılar ben daha 28 deyim 😂
Fuunndaaa jalepone 😂😂 bende senin sesini tanıdıkları için dinliyorlar o yüzden hareket etmiyorlar diyorum
jalepone Annis7 aslın da annesini tanıtırmış ama babasını doğumdan bir hafta sonra tanırmış sabahtan akşama kadar bizimleler bol bol sesimizi duyuyorlar baba sesi de belki sert geliyordur şimdilik kıyamam onlara ya kuzular 😍
seher_3590 eed21 amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım inşallah 🫠🥰
1oglanannesi eed21 benim şarkı sesi duyunca haraketleniyo daha çok diger oglumla her gün demek oluyoki şarkı açıp oynarız oda haraketleniyo 😄
zehraulger3838 eed21 ayrıldık o yüzden çok duymuyor babasının sesini gerçi doğduktan sonrada babasını gormeyecek ve duymayacak
jalepone Edacck alışacak kuzularımız ne yapsınlar sesleri bizimkisi gibi yumuşak değil bu ne ya kim diyorlar içeri de 😂
demirrleydi_ eed21 kızımı hatırlamıyorum ama oğlum evet tepki veriyodu babası konuşur konuşmaz tekmeler atıyodu dolanıyodu 😀