Melike3506 Benimadimanne ben muayene olmuştum kan ve hormon bakıldı sonra eşime sperm testi yapıldı sonra rahim filmi çekildim bir sorun yoktu sadece bende pkos var aşılanmaya başlancaktı ama kendiliğimden hamile kaldım
sedefhamile Sadece kam tahlili verdim her şey iyi değerlerim Hormon testi istedi regl olunca gideceğim Eşimden test istedi bakalım değişik şeyler ya
Melike3506 sedefhamile rahime bir sıvı gönderiyorlar tıkanıklık var mı rahminin şekli nasıl vs onlara bakılıyor ama tam bilmiyorum ben anestezili olmuştum ben özel görüntüleme merkezinde yaptırmıştım devlette nasıl randevu alınıyor bilmiyorum
Benimadimanne sedefhamile bende senle aynı asamadym Pts belli olacak sen sonuclar çıkınca Dr git o sana yardımcı olur
sedefhamile Alttan ultrasonla bakıldı yumurtalıkların iyi dedi kist felan herhangi bir şey yok dedi Smear testi yaptı lakin hem. Agrım çok oldu hemde kendimi kastım olmadı yani Mecburi mi bebek için
Benimadimanne sedefhamile bebek mecburi smear ve sma testi de istiyorlar sma için ilk eşinden kan aliyrolar onda bişey çıkarsa senden aliyorlar
sedefhamile Benimadimanne anladım smear testi olmadı daha doğrusu kendimi kastım o yüzden olmadı ama kaç gündür lekelenmem var normal mi