leblebi_ Yaz sıcakları için bebeğe ne almalıyız nasıl giydirmeli bazı yerlerde sadece bezle dursun diyoşar ama bi zıbın hastane çıkışı nası yapıyım
Rabiul leblebi_ kızım temmuz doğumlu , ilk başlarda uzun kollu giydirdim sonra tek zıbın yeterli oldu veya kısa tulumlar , yazlığa gittiğim dönemde oldu akşam serini için müslin altlar veya örtüler yeterli oluyor
gvnrzz leblebi_ benim de temmuz. Müslin bi hastane cıkısı olabilir. Bol bol zıbın alınabilir. Ya da yazlık kısa tulumlar. Zıbınsız onları giyerler. Müslin battaniyeler. Benim ilk cocugum aralıktı. Simdiki temmuz o kadar farklı ki. Bütün kıyafetlerini de saklamıstım cocugun hahah kısın artık olanları giyer
sarilale123 leblebi_ evimin sıcak olmasına rağmen alt üst takımları tulumlarını giydirdim temmuzda ben Ağustos ayında kısa kol zıbın n giydirdim . Şimdi yine 4 5 takım yenidoğan aldım
Dygkyz Birazda yaşadığın şehire bağlı mesela biz Çukurova bölgesi olarak evde atlet donla gezeriz temmuz sıcağında doğum yapacam klimasız olmaz bez ve yarım kollu yada kolsuz zıbın yeterli tabi klimalı ortamda.Temmuz ağustos buralarda cehennem olur
leblebi_ Dygkyz benim yaşadığım yerde çok sıcak oturduğum yerde ter akıyo heryerimden günde 5 6 kere duşa girdiğimiz oluyor o yüzden ne almalıyım bilmiyorum isilik galan olurmu bebekte bide sivrisinek çok oluyo
Dygkyz gvnrzz benimde ilk çocuğum 12 aralıktı bu kez temmuza denk geldik hayırlısı tabi ama bizde aynı şekilde kıyafetlerde olanı giyecek mecburen.daha yeni kıyafet almaya başlamadım çünkü geçen yıl bir düşük yaşadım şimdi çok korkuyorum pzt fetal DNA yaptıracam kızına da söylemedik çok etkilendi kardeş gelmeyince
42havvanur leblebi_ ilk kizim mayis sonu 2nci kizim temmuzun ilk haftasi dogdular. Ben ilk baslarda takim giydirdim sonrasinda kisa kollu zibinla durdurdum hep. Bu bebegimde temmuzda dogacan nasipse onuda oyle zibinla durdururum 🤭
bsrelif Uzun kollu ve kısa kollu zıbınlar aldım birkaç tane uyku tulumu alıcam yeter. Alt ve üst de aldım hediye de çok geliyor zaten
bezelyemm leblebi_ İstanbul’da yaşıyorum oğlum temmuz 23 doğumlu nasipse buda öyle doğacak . Sadece zıbınla gezdi ve üstüne müslin örtü dışarı çıkarırken kısa kollu şortlu takım . Hastanede bir gün kaldık onun dışında başka birgün o uzun kollu takımlari giyemedi hep boşa almış oldum . Bunda hep zıbın bir kaç tane de şortlu etekli takım alıcam