aliyea Kızlar hamilelikte burun tıkanıklığı için ne kullandınız?Devletteki Dr.lar çok ilgisiz direk beni kulak buruna yönlendirdi. Sizler ne kullanıyorsunuz.
ylnydgd aliyea sterimar burun spreyi var 4-5 kere kullanabilirsiniz okyanus suyu zaten ilaç değil. Eczaneye burun nemlendirici derseniz bi de onu veriyor. Breathe rihgt burun bandı ile uyuyorum ben 4-5 aydır. Ayrca uyuduğunuz odada kalorifer kapalı olsun. Havayı kurutuyor o da burnu daha cok tıkıyor
Melike3506 aliyea doktorum tuzlu su dışında hiç bir şey kullanamazsın diyor o da hiç bir işe yaramıyor zaten alerjik rinitim var üstüne bir de hamilelik tek burun deliğimle yaşamaya çalışıyorum 😂😂
busrakhvci Valla ilk dönemlerde çok tıkanıyordu hiç bir doktor hiç birşey vermedi eşim eczaneden bebeklerin de kullandığı stermar deniz suyu diye bi sprey vardı onu almıştı onlar yalandan rahatlatıyordu onun dışında hiç birşey kullanmadım
ylnydgd aliyea hava nemlendiricisi, hava temizleyicisi bütün tuşlara bastım ben de nasılsa bebeğe de lazım olacak diye aldım. Burun bandı ama breathe right olsun bende çok işe yaradı tavsiye ederim. İlaçsız o da burun kanatlarını açıyor