leblebi_ ece5465 bi sorun olmaz ama yinede dikkat edin ve sık yaptırmayın bebek çok küçükken düşük riski olur demişti doktorum
Bykessra ece5465 Cahilce konuşmadan başka bişey değil takılma onlar doktorlardan daha iyi biliyorlar zaten allahım ya. Zaten o vajinal probu girişe sokuyor asla rahmine kadar gidip küçücük keseyi bulma ihtimali yok. Bence bu süreçte çevrende bu şekilde bilip bilmeden konuşup seni strese sokacak insanlardan uzak dur. Doktorun senin için en iyisini söyler ve uygular zaten
irmairma ece5465 sonuçta doktor yapıcak bir şey olacağı varsa niye yapsınlar , bana yaptı 6. Hafta kalp atışına baktı acı yok sızı yok hemen bakıp bitiyor zaten endişe etmeyin böyle şeylere, stres yapmayın rahat olun.
Meliss- Kaçıncı haftadasınız acaba 🥹 ben çok erken öğrendim daha kontrole gidemedim reglime 4 gün var 3+5 gözüküyor keseyi kaçıncı haftada görürüm
irmairma Meliss- ben o civarda öğrendim aradım doktoru tarih verdi 6. Hafta oluyordu o zaman gittik kese bebek göründü kalp atışı 7. Hafta duyduk, doktorunuz varsa arayın sorun yoksa da araştırma içine girin , şuan gitsenizde bir şey diyemez
papatyatac ece5465 ilk gebeligimde doktorum bana nedenini bilmediğim bir şekilde alttan bakabilirim ama sorumluluk kabul etmiyorum demişti, ben yaptırmıştım 6 haftalikti keseyi görmüştü ama ikinci gebeligimde alttan baktirmadim 1 hafta bekledim yine de siz bilirsiniz
Meliss- irmairma evet canım 2 şubata randevu aldım reglm geçmiş oluyor sanırım 5+0 da gitmiş olacağız umarım kese görünür 🥹çok korkuyorum ya arada kasık ağrısı geliyor sonra gidiyor göğüs hassasiyetim bi yoğun oluyor sonra geçiyor belirtiler geçtikçe de tedirgin oluyorum acaba kötü bi şey mi olacak diye 🙏🏼allahım sen sağlıkla kucağımıza almayı nasip et tüm bekleyenler için 🥹😍