Papatyasever Kızlar yaklaşık 2 saattir başım hafif hafif dönüyor bunu yaşayan var mı acaba neden olabilir
Bebeginehasret Papatyasever canm eger aayaklarini havaya kaldirip yatinca 15 dk icinde gecmiyorsa sıkıntı düştüyse sıkıntı degilde yukselmesi problem aslinda bi gitsen cok iyi olur
Papatyasever serpil60 tansiyon aletim Yok canım acaba eşim gelsin gelmesin mi bilmiyorum ki oda işe gitti. Şimdi tuzlu ayran içtim bide ayaklarımı havaya kaldırdım ama geçmedi.
serpil60 Papatyasever canım yne de ihmal etme ya bi git derim . Sağlık ocağı yakınsa orda da ölçtürebilirsin.
Papatyasever Bebeginehasret öyle yaptım geçti canım bide tuzlu ayran içtin hafiften yoksa çok kötüydüm demek ki yükselmiş
Papatyasever serpil60 geçti canım haklısın ayaklarımı havaya kaldırdım bide tuzlu ayran içtim biraz da dinlendim geçti çok şükür
serpil60 Geçen hafta benim de yüksek çıktı 1 hafta takip ettim sürekli gidip ölçtürdüm . Dikkat et kendine . Çok şükür şuan iyiyim . Düşmesinde sıkıntı Yok ama çıkması sıkıntılı . Benimde çıktığında baş dönmesi vardı baya bi süre kendime gelemedim