yurdgul ilkinde 29 haftalıkkenn doktorlar dedi bebeğin suyu azalmis ve iki hafta geriden geliyordu bende özel hastane ye gittim ordaki doktor da aynısını dedi hatta bebeği hemen almanız lazım dedi yoksa ölecek karnında bende o an ağlamaya başladım o günü unutmuyorum sonra bitane daha özele gittik tavsiye üzerine ordaki doktor çok olumsuz konuşmadı 3 hafta ona gittim 32 oldum oda artık olumsuz konuştu bebeği Artuk almak zorundayız dedi ve ben risk alıp çıktım gene devlete hastanesine gittim ordaki doktor dedi acil dogumhaneye cik bu bebek hiç gelişmiyor çıktim oradaki bayan doktor baktı bana dedi hiç bir şey olmaz gelecek hafta yanıma gel 33 olduk gittim yanına kadın diyo seni eve yolasam bebek ölecek kesin bende ağlama krizi başladı dedi dogumhaneye cik Allah’ım çıktık gene ordaki ebe dedi seni muayene edecem Altan izin vermedim bebek makatt gelişi zaten doğum olsa sezeryan dedim çünkü her seferinde beni muayene ettiler canım yanıyordu artık idrar yolu enfeksiyonu kaptım sonra orda ağlıyorum deli gibi erkek doktor geldi niye ağlıyorsun anlatım bende durumu Uzan karnına bakayım dedi baktı dedi bebeğin geç döllenme olmuş bide minyon suyu iyi bundan sonra benim takibim altında kalacaksın dedi her hafta ona gittim 42 de kızım Sezeryan ile doğum oldu Allah ondan razı olsun şimdi gene o doktora gidiyorum yani iyi doktora gelmek lazım Cidden ve o sıkıntılar yüzünden bende panik atak çıktı şimdi her doktora gidince kalbim ağzımda atıyo korkuyorum sürekli