Gzde_defne Kızlar elele madre 70×110 park beşik aldım hediye sünger yatagı geldi ekstra yatak almayım diyorum şimdilik.üzerine siz ne serdiniz bunun ? Lastikli çarşaf alsam sanırım ince diye tutmaz ne alayım ben buna ilk bebeğim biraz güzel olsun da istiyorum.
Lexias Gzde_defne Trendyoldan nevresim seti aldım çok tatlı filli yastığı felanda var dün geldi serdim sende bak bi satıcı yuar baby
Gzde_defne myangelson yaa öylemi bi deneyeyim o zaman bende tutuyorsa lastikli çarşaf koyarım.birde alez falan kullanıyormusnuz yoksa bebek sadece çarşaf üzerinde mi yatıyor
myangelson Gzde_defne evet hele ki benim oğlum aşırı hareketli uyuyana kadar beşiği dolanıyor uyurken de çok hareketli lastikli çarşaflar çok iyi duruyor. Alez kullanıyorum ben annem almıştı ama alezden önce şu tek kullanımlık alt açmalar var ya yapışkanlı olanlar vardı trendyoldan aldım onları yapistiriyordum çarşafın altına o da alez işlevi görüyor 😅 çünkü oğlum çok kusuyordu ilk zamanlar kaka çiş çok çıkıyor.
mom_51 Bacım kayıp duruyor çarşaf. Ben kızlarımda onun boyutunda fermuarlı yorgan yüzü yaptırmıştım onun içine koydum ne kayma oluyor ne bozuluyor 🤭
Gzde_defne Lexias filli uyku seti yazan ürün mü canm? bunda yorgan var sanırım bebeklerde yorgan kullanabiliyor muyuz yoksa yorganı altına mı sereceksin
Lexias Gzde_defne oyun parkı 5 parça uyku seti yazıyor. Evet canım altına serdim yorgan kullanmam zaten çok ince bisey o :)
Fuunndaaa Gzde_defne bende bu beşiği aldım ama kullananlar o yatağın yetersiz geldiğini söylediği için içine ayrıca yatak satın aldım lastikli çarşaf aldım birde
Fuunndaaa Gzde_defne bende beşiği alırken kullanırım diye düşünüyordum ama bir geldi yatak çok ince park yatağı da uzun zaman kullanma düşüncem var o yüzden aldım
Momlife_ Bende aynı beşikten aldım trendyoldan lastikli çarşaf aldım denemedim henüz ama sert bi kumaşı var yaz bebeği olacak inşallah yakmaz çocuğu😂
Momlife_ Pistore markası bakabilirsin istersen ben zürafalı olanı aldım erkek diye renkleri canlı geldi güzel 👍