aysuplbyk Kızlar selam son adet tarihimin ilk günü 16 Aralık hesaplamama göre 5 haftalık gebeyim bugün sağlık ocağında test verdim beta değerim 20261 çıktı çoğu kişi çok yüksek çıkmış belki haftan daha ileridedir dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Edalptekn aysuplbyk ikizlerde de yüksek olabiliyormus canım yada dedikleri gibi daha erken olmuştur kacirmissindir🥹
minigim038 aysuplbyk benimkide 19 Aralık şimdi kan verdim ama sizinki baya yükselmiş ikiz olabilir belki ailenizde var mı ikiz
userrrr_ aysuplbyk benim de 5+2 beta değerim 15 bin çok normal bana da ikiz olabilir dediler çevremdekiler tek kese göründü normal bence olması gereken değer bu
fatmaa51 aysuplbyk 2 gün sonra kese bike gözükür canım hayırlı olsun son adet tarihine göre ikiz olma olasılığı yok düzenli adet gören biriysen
Busranur_mnts aysuplbyk erken yumurtlamışsındır normaldir ikiz betadan anlaşılmaz kese bebek görününcebelli olur muayeneye gittin mi kese görünür zaten
aysuplbyk Busranur_mnts muayeneye gittim keseyi gördü fakat bebeği görmedi henüz erken olduğu için haftaya tekrar gideceğim
tortillam_ Benimde son âdet başlangıcı 15 Aralık. 20 ocakta kan verdim. 624 çıktı değer. Yumurtlama günüm 1-5 Ocak. Ultrason da rahim duvarı kalınlaşmış denildi. İlk çocukta da 302 ile öğrendim. 3 haftalıkmış o zamanda.
emosduygos Regl günlerimiz aynı canm bende 16 Aralık ben en sonra 8 ocakta 3+6 da kan verdim 1620 di şuan kaç bilmiyorum bende haftaya cumartesi gideceğim kontrole ilk kez 6+4 de
tracy aysuplbyk ben de ilk gebeliğimde bu şekilde çok yüksek hatırlıyorum. Ama şimdiki gebeliğimi 152 değeri ile öğrendim.
usagichan tracy merhaba ben de tüp Bebek ile hamileyim ilk Betam 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 çıktı son artış moralimi bozdu kimyasal gebelik olabilme ihtimali var mı acaba
tracy usagichan umarım değildir aslında ilk artış güzel ikinci de biraz artış azalmış. Aynı saatte aynı labda verin kanı diyorlar bir de
sepselin aysuplbyk benim son adet tarihime göre 3+6ydı bebek ama kese ölçümünde 4+6 çıktı yani döllenme tutunma erken olmuş olabilir o yüzden yüksek olabilir