Balkaymak61 Edugumoglu arada poposunu akciğerime sokmayı seviyor o zaman nefes problemleri yaşıyorum çıkınca poposunj ısıracam ☺️ Yatakta dönerken zorlanıyorum ağırlık tamamiyle karnımda diye sanırım yüzüstü yatmayı öyle özledim ki 😂
Ayseport Edugumoglu neler yaşamıorm ki gece olunca başlıyor herşey vajina ağrısı kalça ağrısı bacak krampları uyuşmalar sağa yat sağ ağrısın sola yat sol ağrısın kemik ağrıları
Edugumoglu Cansu353535 Bende yok şükür yoga yapuyorum evde yapmazsam arada oluyor sırt (kaburga) ağrısı o uyutmuyor kilo alımınız nasıl
bossberna Edugumoglu sancım yok genelde rahatım, çok nadir geliyor. gece kasıklarımda ağrı olabiliyor
Osmansaime Bebislerin iz nasillar hanımlar ne kadar oldular bende 35+5 im yarın kontrolum var . SanciM ve kasılmalar oluyo .
bossberna Osmansaime Bizim de yarın kontrolümüz var nst yapacaklar sanırım ilk defa olacak ne çıkar bilmiyorum
Osmansaime Balkaymak61 ahh ahh sorma aynen vallahi . Eşimde destek alarak dönüyorum her dönmeme bi gözünü acıyor ☺ alişti artık kipirdaninca elini uzatiyo😅
Osmansaime bossberna bende dün kontrol oldum nst felan hiç bişi istemedi pazartesi başka Dr ye gitcem . Bebek hep bi hafta ilerde gidiyoda bu muanemde 1 hafta geri dedi anlamadım . 36 hafta 2645 gr .
Glasscandy Ben de 36+4 deyim. Zaman yaklaştıkça endişe ve korku oranım artıyor. Ama bir yandan da biran evvel olsa diyorum. Çok karışık bir psikoloji gerçekten. Nasıl olacağını hayal bile edemiyorum
Balkaymak61 Osmansaime aynen dün diyorum bir an önce gelsen kızım diye babası diyor ki sen annene bakma zamanında gel 😂😂
Nidaaa3441 Bizimde yarın kontrolümüz var geceleri biraz zorlanıyoruz uyuyamıyoruz dönemiyoruz. Kasılmalarımızda var .