Ed27 26.02.2026 ya aldık bu arada ama biliyoruz ki herşey süpriz olacak :) Kova burcu olmasını isterdim 😅
samira555 Ed27 30 unda gün verecek doktorum kova burcu yapıcam bebeği diyor bakalım hangi güne verir 🤷🏻♀️🥰
elinaz1 Ed27 ben almadım ilk etapta normal deneyeceğiz 5 şubattan sonra beklemedeyiz biraz iri bebek duruma göre sezeryan a dönecek😇 bende kova burcu istiyorum 🤭
dilasi Şuan 14 ve 15 Şubat görünüyor tam belli değil tabi bende kova ve balık burcu arasında kalmıştım😂
penbe_karisi Bende ilkin o tarihi istiyordum artık agirlastikca o zamana kadar dayanamam diye 20 Şubat ta kesinlestirdik 🥰🥰🥰 20.02.2026 da bizde kavuşuyoruz bebişimeee 🥰🥰🥰🥰
Pembemiimavimii penbe_karisi seninle aynı tarihte hamile kalmıştık yani tam ka haftalıkken doğurmuş oluyorsun acaba benim doktorum 26sondan sonra hazırda beklicez dedi bana
Ed27 penbe_karisi inan bende ağrılarım bıçak gibi batmalarından yoruldum. Sonralara doğru çok zor ilerliyor. Belki doktor onayı ile belki 20 Şubat ile değiştirebiliriz. Takipteyiz 🙏🏻
2190 34 haftalık olduk sezeryan olucak üç hafta sonra gel dedi Şubat a olucak sanırım gün beli etmedi dün gittim kontrolle bı hafta onde demişti doktor o hesaplanir mi bilen var mi ilk gebelik bilmiyorum
Ed27 2190 20 ve sonrasında verirler genelde o şekilde verilmiş tarihler var. Özel durumlarda değişebiliyor tabi sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🙏🏻
tercann 2190 sezeryana nasıl karar verdiler ben de 34.haftadayım hiç sezeryan normal vs demediler bana ya