zeysah Hep bende ne zaman yazacam diye düşünüyordum çok şükür nasip oldu batma hissi çok fazla oluyor gece uykularım düzensiz olmaya başladı inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım kızımı 🌸🩷
zeysah 1oglanannesi çok hızlı geçiyor yetişmek mümkün değil herhalde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 😍
yarenkarakus zeysah bende 99 yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum şimdi 67 olmuş bile . İlk kızım 38+4 tte geldi . Bakalım ikinci kızım ne zaman gelecek 😍
zeysah yarenkarakus gerçekten hızlı geçiyor bu kızınız da vaktinde ve kolay şekilde gelir inşallah isime karar verdiniz mi 😍
zeysah Mege_Adanisa amin inşallah çok az kalmış sizinkide vakit yaklaştıkça daha da çok heyecanlanıyoruz😍❤️
yarenkarakus zeysah Amin cümlemizin hayırlısının kolaylıkla nasip olacağı doğumları olsun 🙏🏻 ilk kızımın ismi İlay 21 aylık olacak . Şimdi ise Ada ismine karar verdik 👯♀️
Mege_Adanisa zeysah sormayın hem korku hem heyecan rabbim bu yolda olan bütün kardeşlerime ablalarıma yardım etsin inşallah 🙏
zeysah yarenkarakus evet ilk bizimki çok heyecanlı ve çok tecrübesizim zaman herşeyi gösterecek bakalım 😍