meri2 Merhaba, evet 25 gün önce doğum yaptım çok şükür harika geçti. Nişanım geldi bir pazar günü, salı günü randevum vardı Cahide hocaya. O güne dek bekledim hafif hafif sancılarım vardı. Salı sabahı muayene olduğumda 3 cm açıklığın var yatış yapalım dedi ama ev yakın boş yere hastaneye yatmak istemedim sancım sıklaşınca geleyim dedim öğlen yine muayene olmaya gel bakalım dedi gittim 4cm olmuştu. Gülcan Ebe yatış yaptırmak istedi yine kabul etmedim eve gittim duş, pilates merdiven iç çık derken uyudum. Gece 11de ebe arayıp gelin bi bebeğe bakalım sonra gitmek isterseniz yine gidersiniz dedi, biraz daha sancılarım artmıştı ama çok da düzenli değildi. Neyse gece 12de tam hastaneye giriş yaptık açılmam 5cm olmuştu. Biraz beklediler sonra suyumu patlattılar muayene masasında. Akabinde sancılarım dayanılmaz oldu pilates topunda demirlere tutuna tutuna karşıladım artık sancılarım artınca dayanılmaz hale gelince eşim ebeyi çağırdı tekrar muayene ettiler tam açılma olmuştu kendimi doğum masasında buldum 02.10 geçe. İki ebe iki personel, hem başımı okşayıp hem olabildiğince naif yönlendirdiler Allah hepsinden razı olsun. Bebek beklenenden kilolu gelince doğum esnasında kesi atıldı hiç hissetmedim 3-4 ıkınmada bebeğimi kucağıma verdiler 02.37 de. O an her şey bitti zaten. Sonraki süreç daha zordu benim için 🙂 Dikiş vs 2 saate yakın sürdü. Arefe günüydü sabah Cahide hoca izinli olmasına rağmen sabah 5 dk beni görmek için hastaneye geldi 🥹 Tebrik etti bebeğimi gördü sağolsun. Tatlılarımızı dağıtıp hepsine teşekkür edip hastaneden ayrıldık 🙂1 ay kontrolümüze az kaldı gittiğimde tekrar teşekkür edeceğim hepsine uğrayıp 🙏